Minuta a dost! Víc se z utkání odehrát nestihlo. Důvodem bylo zranění jednoho hráče

0

Program I.B třídy Jihomoravského kraje nabídl utkání mezi Vnorovy a hostující Charvátskou Novou Vsí. Respektive měl nabídnout. Odehrálo se totiž jen pár sekund.

Důvod to mělo jednoduchý. Hosté se dostavili k utkání v sedmi hráčích. A protože hned v 1. minutě se zranil hostující hráč Tkadlec, který nebyl schopen v utkání pokračovat, bylo po zápase. "V nepřerušené hře hráč odkopl míč a píchlo mu v levém koleni bez cizího zaviněním" popsal sudí zápasu.

 

Protože počet hráčů klesl u hostujícího družstva pod minimální počet sedmi fotbalistů, rozhodčí musel zápas ukončit. Domácí si tak připíšou tři body za kontumační výhru, hosté mají z ostudy kabát, že na utkání I.B třídy přijeli pouze se sedmi hráči.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou