Reklama v rádiu, citrony nebo klobásy. Tyto kuriózní výdaje chce celek Tomáše Řepky uhradit po Tupadlech. Důvod?

0

Červené Janovice, celek hrající třetí třídu v kutnohorském okresu, se může pyšnit takovými fotbalisty, jako je Tomáš Řepka, Martin Jiránek, Roman Bednář či Štěpán Kacafírek. Podzimní část své soutěže naprosto ovládly, když doposud nepoznaly hořkost porážky. Sobotní (ne) duel s rezervou Tupadel však domácí funkcionáře pořádně nadzvedl a ti si teď nárokují po svém víkendovém soupeři pořádnou sumu.

K duelu s Tupadly B totiž v sobotu vůbec nedošlo, hosté se omluvili telefonicky den před utkáním. To se ale ani za mák nelíbilo domácímu klubu, který podal protest.

 

V tom zdůrazňuje mimo jiné to, že se "na zápas intenzivně připravovali nejen sportovně, ale hlavně pořadatelsky téměř dva týdny… Investovali jsme do nákupu zboží, služeb, členové oddílu ve svém volném čase i na úkor svých rodin odpracovali spoustu brigádnických hodin v nadšení, které zvlášť v této době není zcela běžné. Vložili jsme nemalou částku do reklamy tohoto zápasu v médiích, konkrétně do celostátně působícího známého rádia Blaník".

 

Zároveň byl k protestu připojen i rozpočet, který činí přes 40 000 korun. Vyčísleny jsou v něm takové položky, jako citrony (37, 80 Kč), chléb (144,50 Kč) nebo reklamní kampaň v Rádiu Blaník (23 800 Kč). 

 

"Podle našeho rozpisu soutěže mají Červené Janovice nárok na dva tisíce korun za přípravu hřiště, protože odstoupení ze zápasu bylo ohlášeno v době kratší než 24 hodin", okomentoval pro web svoboda.info první místopředseda OFS Kutná Hora Vladimír Šturm. 

 

K protestu se pro svoboda.info vyjádřil i předseda a sekretář celku Star Tupadly Karel Mikeš starší. Ten uvedl, že jeho mančaft počítá s pokutou a osobně se funkcionářům Červených Janovic omluvil. S uvedenou výší odškodného však nesouhlasí. "Pokud by si zástupci Červených Janovic přečetli soutěžní řád, nemohli by si nárokovat takovou částku. Stát se to může každému, my z takové ´popularity´ máme nejmenší radost. Od Červených Janovic bychom očekávali ke klubu s třiadevadesátiletou historií více úcty a pokory, než předvádí na sociálních sítích", zakončil. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou