0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.06.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle venku potvrdila udržení v 1.A třídě!


Branky


0
Svatobor Hrádek nakonec doma neuhrál kýženou výhru a s celkovým skórem 0:4 se o postup do 1.A třídy bude moct poprat zase za rok.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naděje na postup už jsou ty tam ...

 

Předzápasové rozbory nejspíše Hrádku trochu uškodily. Psalo se o tom, jak Žihle venku nepředvádí oslnivé výkony, a že Svatobor doma neztrácí.  Možná to domácí ovlivnilo, možná ne.  Co však na domácím hřišti předvedli, to si jistě nenaplánovali.  Žihle totiž přijela se stejně dobrým výkonem, se kterým se prezentovala doma. V prvním poločase to pro ní byl veletrh šancí. Ať už dvě nebezpečné střely z přímáků od Masopusta nebo jím nastřelené břevno. První využitou se stala akce, po kombinaci ve středu pole. K míči se dostal Otcovský a chtěl chytře přehodit gólmana. To se nepovedlo podle představ, takže musel odražený míč do sítě dopravit dobíhající Masopust. O čtyři minuty později, ve 41. minutě,  se po podobné kombinaci  před šestnáctkou dostal opět ke střele Otcovský. Ten si řekl, že ten lob prostě předvede správně, a tak i učinil. Ještě před odchodem do šaten mohl zvýšit Peterka, ale před gólmanem Rybou, stejně jako v prvním zápase, ztratil klid a šanci zahodil. Do šaten se tedy šlo za stavu 0:2.

... a teď hlavně ať to není doma debakl !

 

Do druhého poločasu už asi všichni šli s tím, že o postupujícím je rozhodnuto. Domácí potřebovali vstřelit 4 góly, což proti pevné obraně hostů byl skoro nemožný počin. Neprostupnost defenzívy Žihle deklaruje i to, že domácí neměli v prvním poločase pořádnou šanci. Ve druhém se dostali k jedné nebezpečné střele, a k akci dvou Tomášů. Tomáš Harant dával pod sebe na Tomáše Matějku, který ve skluzu poslal  míč vedle brány.  To bylo více méně vše. Oproti tomu hosté v 75. minutě využili svou další příležitost a zvýšili na 0:3.  Po přihrávce od Čapka se do hlavičkového souboje dostal Masopust. Jako vítěz přihrál na Brože, který neměl problém zakončit. I v závěru se hosté dostali k velice vážnému ohrožení domácí branky. Daniel Kunt jako střídající hráč  udělal z obrany domácích torza a pomocí jesliček se dostal až do zakončení. Pohlednou akci však nepřetavil v gól, jelikož brankář Ryba dobře vyběhnul a zmenšil mu střelecký úhel.  Konečný stav 0:3, v součtu s prvním zápasem 0:4.

 

První utkání: Žihle doma uhrála cenné vítězství

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Tomáš Adamec: Chtěl bych kluky moc pochválit za celou sezónu. Hráli jsme atraktivní fotbal se spoustou gólů, i když to tak teď nevypadalo. Pokud budeme hrát příští sezónu stejně, znovu by to mohlo být do toho třetího místa.

TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: Naše lajdácké neproměňování šancí nás přivedlo až sem, d baráže. V každém zápase sezóny jsme měli vyložené příležitosti, a na konec jsme o jediný bod po posledním kole spadli až do boje o záchranu. Do příští sezóny bychom měli rozšířit kádr, jelikož dohrávat sezónu s torzem týmu je velice obtížné.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - K. Mareš [-] , M. Brabec [-] , Z. Kodýdek [-] , M. Kolář [-] , J. Brabec [-] (79. T. Adamec [-] ) , V. Skála [-] (77. J. Rada [-] ) , T. Matějka [-] , A. Štěpán [-] (68. L. Šoural [-] ) , T. Harant [-] , P. Franěk [-] (58. R. Holeček [-] )

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - M. Tyr [-] , J. Masopust [-] (77. D. Kunt [-] ) , S. Peterka [-] (86. M. Rambousek [-] ) , R. Otcovský [-] , T. Krofta [-] , O. Čapek [-] , V. Churavý [-] , T. Rambousek [-] , L. Rázek [-] , J. Brož [-]

ŽK: 10. J. Brabec , 34. Z. Kodýdek , 47. M. Kolář - 72. V. Churavý . ČK: 84. M. Kolář .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.