1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.06.2016 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle doma uhrála cenné vítězství !


Branky


0
Pohárová matematika jasně radí: ,, Hlavně doma neinkasovat !". Tímto se hráči Žihle řídili a nedovolili Hrádku ani jeden gól. Ovšem Svatobor není bez šance.Do odvety si sice veze jednogólové manko, ale jistě se už  připravuje na domácí zápas, který pro ně bude klíčový. 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ukázal v celku vyrovnanou hru ...

Barážové zápasy jsou ve mnohých věcech velice ošidné. Velice důležité proto je, jak vstoupíte do zápasu. Vstup v tomto případě byl z obou stran velice opatrný. Po asi patnácti minutách hry se do velké šance dostal Hrádecký Harant, ale tváří v tvář brankáři Bláhovi nedokázal zakončit přesně. Ve 21. minutě už se ale dokázal přesně trefit domácí Čapek, který vystřelil přibližně z 25 metrů. Jeho střela zaplula přesně do vinglu a fanoušci Žihle mohli slavit. Od tohoto okamžiku hráči Žihle přebrali otěže zápasu a nedávali hostům příliš prostoru. Žádný gólový příspěvek už od nikoho nepřibil, a tudíž skončil poločas stavem 1:0.

... nicméně ve druhém domácí dominovali.

Druhý poločas volně navázal na ten první. Domácí jasně určovali tempo zápasu a hosté se víceméně jen bránili. Přečkali několik velice nebezpečných přímých kopů, ze kterých dokonce jednou Masopust trefil  břevno. Hosté už byli velice pasivní a jen přihlíželi jak se brání jednomu rohu za druhým. Ještě se jim povedlo ohrozit branku Žihle Matějkovou střelou, ale branář Bláha si s ním i přes  problémy poradil, což byla asi jediná šance Hrádku ve druhém poločase. Na druhé straně si musel dávat pozor brankář Ryba. Z dalších sérií rohů se totiž domácí dostávali do zakončení na zadní tyči. Ovšem opět je zrazovala koncovka. Poslední velkou šancí byla akce na jejímž konci byl Peterka. Tomu už jen stačilo prostřelit brankáře Rybu "sedícího" na brankové čáře. Ku podivu všech přihlížejících minul. Samotný zápas už tedy v poklidu došel do konce, ve kterém svítilo na tabuli skóre  1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: Doufám, že se nám do odvety uzdraví dva klíčoví hráči. I tak si myslím, že jsme dnes uhráli výsledek, který nám dává solidní možnost na to se udržet. Doma jsme nedostali ani jeden gól, což je v téhle pohárové matematice velice důležité.

TJ Svatobor Hrádek
Tomáš Adamec: Všichni doufáme, že doma vyhrajeme. Bude se hrát na trávě a to by mohla být naše výhoda. Věříme všem divákům. Čekáme od nich podporu a pevně věříme, že vývoj tohoto dvojutkání zvrátíme.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - M. Tyr [-] , J. Růžička [-] , L. Rázek [-] , T. Rambousek [-] , V. Churavý [-] , O. Čapek [-] , T. Krofta [-] (69. J. Brož [-] ) , R. Otcovský [-] , S. Peterka [-] , J. Masopust [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - M. Brabec [-] , Z. Kodýdek [-] , M. Kolář [-] , V. Skála [-] (63. R. Holeček [-] ) , K. Mareš [-] - A. Štěpán [-] (85. D. Kojzar [-] ) , T. Matějka [-] , L. Šoural [-] - T. Harant [-] , P. Franěk [-] -

ŽK: 71. S. Peterka , 81. O. Čapek , 88. T. Rambousek - 51. K. Mareš , 77. T. Matějka .
Místo: Žihle - UMT. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pálek Ondřej - Šlajs, Ruda.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.