Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 15:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná prohrála zápas, ale vyhrála penalty, a tak může slavit postup


Branky


2

Tlučná si na Bolevec přivezla dvougólový náskok. Bolevec ale v prvním poločase nasázel 3 góly a zápas nakonec dospěl přes prodloužení a z do penalt. V těch byli šťastnější hosté, kteří se mohou těšit do 1.A třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z výsledku prvního zápasu bylo jasné, že iniciativa bude na domácích a to se také v úvodu potvrzovalo. Bolevec byl více na míči a držel se na polovině hostů. Odměnou domácím bylo v 8. minutě vedení po centru z pravé strany, kdy se hlavičkou o zadní tyč prosadil Pelnář. Vedení domácím ale nevydrželo dlouho. Tlučná se totiž prosadila hned ze svého prvního přiblížení domácí brance. Bolevčtí ve 13. minutě odvrátili roh jen za hranici vápna, kde se do míče opřel Stehlík a nedal Tolknerovi šanci. Slovo si ale vzali vzápětí opět domácí. Ve 22. minutě si vzal na starost přímý kop z hranice vápna Pelnář. Svojí dobrou kopací techniku sice nepotvrdil, ale jeho pokus na střed branky gólman neudržel, čehož využil důrazný Šnaider a doklepl míč do opuštěné sítě. O pět minut později už Bolevec ztrátu z prvního zápasu smazal definitivně. Šplíchal se uvolnil u brankové čáry, vybídl nahrávkou pod sebe na vápno Bublíka, který přetlačil Stehlíka a z první se trefil náramně. Třetí branka dodala utkání klid a do konce první půle už se nic kromě dvou nebezpečných centrů hostů bez zakončení nestalo.

 

 

V druhém dějství nechyběla bojovnost a dobrá atmosféra, kreativita a šance však už vidět jako v první půli nebyly. Výjimka byla střela Pelnáře, kterou zastavila až horní tyč. Poté oba týmy spíše hlídali zadní vrátka a čekali na prodloužení, kterého se nakonec dočkali. Oba celky si tak vyzkoušeli mimo tři zápasů během sedmi dní, ještě porci půl hodiny navíc.

 

 

První zajímavý moment prodloužení obstaral Zítek, jehož tvrdou ránu vyrazil Kovařík na roh. O minutu na to přiklepl na hraně šestnáctky znovu Zítek míč Bublíkovi. Ten se nemýlil a střelou po zemi přiblížil Bolevec záchraně. Tlučná ale v průběhu druhé části prodloužení postupem času přesouvala svoje snažení směrem k domácímu pokutovému území. První varování měl na svědomí Veselý, který s bravurou dostal míč po centru Šafránka za Tolknerova záda. Jeho radost ale překazil asistent na pomezí se zdviženým praporkem. Ve 118. minutě si ale hosté přeci jen vynutili penalty. To se dožadovali odpískání faulu za zákrok na Veselého, balón se ale objevil až u v prodloužení střídajícího Houdka, který se nerozpakoval a ranou z 25 metrů vstřelil nejspíše zatím svůj nejdůležitější gól kariéry. 

 

 

Bolevec na penalty vyslal mezi tyče zkušenějšího Körnera, Tlučná si vystačila s Kovaříkem a jeho kotouly před pokusy domácích střelců. První dvě série střelci dominovali, až ve třetí sérii neproměnil Hibler a po něm ani hostující Šafránek. Rozhodnutí se zrodilo v páté sérii. To nejdříve selhal Winkelhöfer, kterého možná rozhodila gymnastická vložka brankáře Kovaříka, aby penaltu na to, dlouhé utkání rozseknul na stranu hostů z Tlučné Veselý a odšpuntoval tak postupovou radost.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Bublík, hrající trenér: Myslím, že si diváci přišli na své. Sledovali dramatické utkání plné zvratů, padaly krásné góly, oba týmy bojovaly do poslední minuty a rozhodovalo se až v penaltách. Hrálo se v nádherné atmosféře, kterou by mohli závidět i někde ve druhé lize. Oba kluby si tento zápas budou dlouho pamatovat! Musím pochválit i všechny rozhodčí, kteří se baráže zúčastnili. Klukům z Tlučné gratuluju k postupu, ať si užijí oslavy a v A. třídě ať se jim daří. My jsme si sezonu prohráli na podzim, ale za jaro musím tým pochválit a smeknout před ním. Nastupují za nás odchovanci a tak to bude i pokračovat. Trenéři mládeže odvádějí super práci a není nic hezčího, než když za muže nastoupí kluci, co jsou na Bolevci od žáčků. Sestup bolí, ale teď si odpočineme a zkusíme se připravit na novou sezonu. Soutěže se strašně vyrovnávají a i B třída má svoji kvalitu. Všem přeji krásné léto!




Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] (120. J. Körner [-] ) - O. Šnaider [-] (69. M. Zítek [-] ) , M. Slavotínek [-] (69. P. Winkelhöfer [-] ) , M. Pelnář [-] , D. Paškan [-] , J. Šedivec [-] , M. Bublík [-] , J. Šplíchal [-] (91. D. Humpál [-] ) , J. Hibler [-] , J. Fryček [-] , K. Dejmek [-] (82. M. Konopík [-] )

TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - P. Soukup [-] , M. Škoda [-] (99. M. Motlík [-] ) , P. Hiťha [-] , F. Veselý [-] , J. Sadílek [-] , M. Stehlík [-] , L. Polák [-] , L. Kouřil [-] (46. J. Saitz [-] ) , O. Šafránek [-] , K. Stuchl ml. [-] (113. A. Houdek [-] )

Počet diváků: 450. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - PETRŽELKA František, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 6. 2023 08:27
Byli jsme po celou dobu zápasu lepší než hosté. Měli jsme více balón, vytvářeli jsme si více šancí a nebýt dvou povedených střel hostů, tak bychom dost možná udrželi i čisté konto, protože naše obrana předvedla neskutečný výkon a jako brankář jsem neměl v podstatě žádnou práci (až na to, že jsem vytahoval z brány dva góly ;D). Každopádně chyby se ve fotbale stávají a mně se ta chyba stala zrovna v tomto důležitém zápase a pod druhý gól hostů jsem se bohužel napůl podepsal i já.
Bolevec se vrátí lepší a silnější ;)

Tip experta: výhra domácích

Bolevec je na své umělce nesmírně silný. Právě díky domácímu prostředí nakonec uválčí výhru. Zda bude dostatečná k záchraně? Uvidíme... Můžeme opět očekávat prodloužení, možná i penalty. Každopádně bude horko a na umělce dvojnásobné. Nikomu ten zápas nezávidím.