J. Pitel 54.
P. Hodl 70.
J. Roháč 92.
J. Pitel 105. (p.)
J. Pitel 110. (p.)
R. Šindelář 112.
V. Simbartl 116. (p.)
P. Vizinger 119.
8:3
(0:1)
23. P. Adámek
61. P. Pfeifer
93. P. Dlesk (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 18:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prodloužení ozdobily hned tři penalty pro domácí, radují se Bolešiny


Branky


54. J. Pitel , 70. P. Hodl , 92. J. Roháč , 105. J. Pitel (p.) , 110. J. Pitel (p.) , 112. R. Šindelář , 116. V. Simbartl (p.) , 119. P. Vizinger - 23. P. Adámek , 61. P. Pfeifer , 93. P. Dlesk (p.)
2

První zápas těchto dvou celků skončil výhrou Břas 2:1. Odveta byla tedy více než otevřená. Ačkoliv Břasy dvakrát vedly, své vedení si udržet nedokázaly a po "penaltovém" prodloužení prohrály 3:8.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra se po celou dobu prvního poločasu přelévala ze strany na stranu. Ani jeden z týmů nedokázal ten druhý zamknout před vlastní branku a vytvořit si souvislý tlak. Jediný gól prvního dějství padl v jeho polovině. Ve 23. minutě poslal hosty z Břas parádní ranou z dálky do vedení Pavel Adámek.

 

 

 

Bolešiny do druhého poločasu nastoupili s vůli zápas zlomit a dostat ho minimálně do prodloužení. První krok splnily už v 54. minutě, kdy srovnal Jakub Pitel. Domácím ale stále sházel jeden gól. Nebyly to ale Bolešiny, nýbrž Břasy, kdo se dostal do vedení. Trefil se Patrik Pfeifer a hosté tak měli opět dvougólový náskok. Oba týmy si góly přehazovaly góly jako horký brambor. Nyní byla řada na Bolešinách, které se po gólu Petra Hodla dotáhli opět na rozdíl jednoho gólu. A ten se jim podařilo vstřelit! Hosté de facto darovali Bolešinám gól, který po rohu vstřelil ve druhé nastavené minutě Jan Roháč. Bylo tak jasné, že tento dramatický dvojzápas nepoznal po 180 odehraných minutách vítěze.

 

V prodloužení vstřelili první gól Břasy. Z penalty... to slovo si zapamatujte - párkrát ho totiž ještě uslyšíte... se trefil Petr Dlesk a hosté vedli. Na konci prvního poločasu prodloužení srovnal průběžný výsledek z penalty bolešinský Jiří Pitel. Po pěti minutách startu druhé části prodloužení se znovu prosadil Jiří Pitel. A znovu to bylo z penalty. O dvě minuty na to na něj navázal dalším gólovým úspěchem Radek Šindelář. Z penalty? Tentokrát ne. Ve 116. minutě nechal vzpomenout na penaltovou tradici Václav Simbartl, který svůj pokus proměnil a Bolešiny vedly už 7:3. V ten moment už hosté složili zbraně a zápas už se dohrával v exhibičním tempu. Výsledkem toho byl osmý gól. Na 8:3 upravil a tečku za zápasem udělal Petr Vizinger. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Soupeř šel poměrně brzy do vedení po krásné střele z dálky. My jsme ovšem zejména v druhém poločase podali velmi dobrý výkon a po velkém boji se pokračovalo v prodloužení, kde se jasně ukázalo, že máme více sil, čemuž nakonec odpovídalo i konečné skóre.

SK Primalex Břasy
Radek Nový, hráč: Upřímně těžko se mi tento zápas hodnotí. Byli jsme odhodlaní na hřišti nechat všechno. Zápas byl podobný jako u nás, chvílemi byly lepší Bolešiny, chvílemi jsme hráli my. Dvakrát jsme vedli a měli blízko k postupu. Bohužel jsme po dvou velkých a zbytečných chybách dovolili soupeři vyrovnat a v poslední minutě jsme jim dovolili dostat zápas do prodloužení. Hlavně ten třetí gól z rohu, v 93. minutě. Ten mě osobně do teď neskutečně se*e!! V prodloužení jsme z penalty zase vyrovnali a měli zase blíž k vytouženému postupu. Jenže pak už jsme po vynuceném střídání začali odcházet fyzicky, navíc domácí během 10 minut zahrávali 3 penalty. Proti tomuto už jsme nedokázali čelit, složili jsme se i psychicky a domácí hnáni publikem už z toho udělali skoro exhibici. Výsledek tedy jednoznačný, ale pro nás velmi krutý. Závěrem chci říct pro ty, co nebyli na zápase a přečtou si jen výsledek, že jsme podali velmi bojovný výkon a rozhodně se nemáme za co stydět. Musíme se z toho jen ponaučit do další sezóny. Děkuji ještě všem fanouškům, kteří nás jeli podpořit!!



Sestavy


SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - J. Pitel [-] , D. Kuchárik [-] (56. P. Vizinger [-] ) , M. Moravčík [-] (46. P. Hodl [-] ) , D. Kolář [-] (70. K. Šilhavý [-] ) , R. Šindelář [-] , J. Pitel [-] (75. J. Roháč [-] ) , R. Farný [-] (105. M. Ceplecha [-] ) , J. Brtník [-] , D. Kaiser [-] , Š. Bauer [-]

SK Primalex Břasy
M. Kubík [-] - M. Triner [-] (46. T. Hájovský [-] ) , P. Mulač [-] (90. M. Beneš [-] ) , P. Dlesk [-] , P. Pfeifer [-] , M. Hubert [-] , P. Adámek [-] (82. J. Velkoborský [-] ) , J. Kořínek [-] (71. P. Goth [-] ) , P. Filmak [-] (105. J. Slezák [-] ) , J. Vlček [-] , R. Nový [-]

ŽK: 50. Š. Bauer , 52. D. Kolář - 89. P. Goth , 91. M. Beneš , 97. J. Velkoborský .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - BUCHTELÍK Lukáš, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Břasy díky gólu v poslední minutě urvaly výhru. V Bolešinech ale vyhrají domácí, myslím i vyšším než jednogólovým rozdílem. Břasy tedy odjedou zklamané. I když jako "radničák" jim přeji, aby to zvládly. Přání a předpoklady jsou ale dvě rozlišné věci.