Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:5
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

07.09.2024 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Chlebičov schytal doma slušný výprask


Branky


17

Chlebičovská Viktorka nezažívá moc povedený start do nového ročníku. Po hodně trpké porážce z minulého kola musela zkousnout další hořkou pilulku, když doma schytala výprask od vítkovické rezervy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí drželi krok se soupeřem

Přitom první poločas tomu zas tak nenasvědčoval, že by se měl urodit zcela jasný výsledek. Viktoriáni se po deseti minutách ocitli v první velké příležitosti, když Wiweger trefil z otočky břevno. Hosté se připomněli únikem Abdullahiho a střeleckým pokusem Antonína, ale ke gólu to ještě nevedlo. Po více než půlhodině přišla na řadu trochu sporná malá domů v podání hostů, kterou ovšem domácí kapitán Kužel nepotrestal. Hned z protiútoku navíc přišel zákonitý trest.  Vítkův nákop za obranu přetavil důrazný Abdullahi ve vedoucí bránu, když využil špatné komunikace brankáře Kašného se stoperem Heinzkem a překopl míč až do sítě - 0:1. Hosté tak šli do kabin s jednobrankovým vedením. 

Vítkovice spustily svůj brankostroj

Vítkovice si přenesly aktivitu i do druhého poločasu, kterou navíc po hodině hry zužitkovaly v navýšení skóre. Nigerijský útočník Abdullahi využil nedůrazu v domácí obraně a nechytatelnou ránou k tyči přidal druhý zásah - 0:2. Pod třetí branku Vítkovic se notně podepsal brankář Kašný, který podběhl dalekonosný přímý kop Martina Hlocha - 0:3. Hosté si zápas náramně užívali a skvělou desetiminutovku korunovali čtvrtým zásahem z kopačky Sýkory, který prostřelil vyběhnuvšího Kašného - 0:4. Chlebičov byl hodně opařen a mohl vzápětí inkasovat i popáté. Do rozložené domácí obrany pronikl jak centr na Oulyho, tak průnikovka na Jana Hlocha, kteří zakončovali a jen tak tak, že se jejich pokusy nedokutálely do sítě. Mírnou náplast na pořádnou chlebičovskou ránu mírnil pěkně trefeným přímým kopem kapitán Kužel - 1:4. Nicméně i tak domácí ještě jednou inkasovali. Opět nedůraz v zadních řadách se podepsal pod pátou trefu Ostravanů, když bratrské duo Hlochů nabilo na kopačku Antonínovi, který nekompromisní bombou do šibenice stanovil konečný výsledek - 1:5. Chlebičovská mizérie v úvodu sezóny tak nadále pokračuje. Naopak rezerva Vítkovic se nadále veze na vítězné vlně.

 

Chlebičov zajíždí v příštím kole do Kozmic, zatímco Vítkovice doma přivítají Píšť. Oba duely se hrají v nedělním odpoledni.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Michal Schreier (trenér): „Konečný výsledek o mnohém vypovídá, ale zas tak jednoznačné utkání to nebylo. Aspoň ne v prvním poločase, který byl vesměs vyrovnaný. Až ve druhém jsme začali na soupeře herně ztrácet. To i proto, že máme hodně úzký kádr. Mít jen dva hráče na střídání proti tak fyzicky vyspělému týmu bylo zkrátka nad naše síly. Bohužel nás sráží hloupé individuální chyby a také to, že jsme směrem dopředu hodně neproduktivní. Když už si nějakou šanci vypracujeme, tak ji nedáme. A góly, které soupeřům darujeme, jsou víc než výmluvné“

MFK Vítkovice B
Vítězslav Mooc (trenér): "Do utkání jsme vstupovali s respektem k soupeři, protože věděli, že byť se Chlebičovu nyní herně nedaří, tak má kvalitní tým. Což ukázali i během zápasu, byť konečný výsledek mluví jasně pro nás. My ale vyhráli zcela zaslouženě, protože ukázali větší hlad po vítězství a také i lepší fyzickou zdatnost. První poločas byl ještě vyrovnaný, ale ve druhém, kdy jsme trochu omladili středovou lajnu, tak už nám domácí fyzicky vůbec nestačili. Je pravda, že nám soupeř ke gólům hodně pomohl, ale i tak jsme si vytvořili podstatně více šancí než Chlebičov. A co je hlavní, my dokázali šance proměňovat"

Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
R. Kašný [-] - M. Stošek [-] , A. Sotorník [-] , L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] (66. A. Bek [-] ) , D. Wiweger [-] , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] , R. Kolig [-] (59. M. Dzierža [-] ) , Š. Šťavík [-] , P. Heinzke [-]

MFK Vítkovice B
T. Pavlík [-] - T. Kantor [-] (62. J. Hloch [-] ) , M. Ouly [-] (66. N. Sýkora [-] ) , A. Antonín [-] , J. Keňo [-] , O. Tarasenko [-] , R. Vítek [-] (46. V. Zajíc [-] ) , L. Tydlačka [-] , B. Abdullahi [-] (75. D. Trojanovský [-] ) , M. Hloch [-] , T. Pastrňák [-] (62. V. Mlečko [-] )

ŽK: 73. M. Stošek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KARAS Michal - KUBÁČEK Vojtěch, PODRAZA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Tomáš Hájek
Tip experta: výhra domácích

Chlebičov má šikovné mužstvo a po předchozích neúspěších potřebuje konečně zabrat. Využije výhodu domácího prostředí a připíše si tři body.

Jiří Lusar

Expert: Tomáš Hájek
Tip experta: výhra domácích

Chlebičov má šikovné mužstvo a po předchozích neúspěších potřebuje konečně zabrat. Využije výhodu domácího prostředí a připíše si tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů