EXPERT TIP - 6.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Datum kola: 8.9.2024

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

Tomáš Hájek


Za Experta pátého podzimního kola jsme pro tentokrát určili brankáře. Oslovili jsme oporu ludgeřovického týmu, zkušeného 37-letého TOMÁŠE HÁJKA. Díky skvělým brankářským proporcím se řadí mezi nejlepší gólmany soutěže. Jeho urostlá výška blížící se ke dvěma metrům ho dělá na hřišti nepřehlednutelným. Výborná pružnost těla a skvělé výkopy patří mezi jeho silnou doménu, na kterou se může trenér Fryč spolehnout.

 

Tomáš Hájek je rodákem a ochovancem karvinského fotbalu. Své první fotbalové krůčky uskutečnil na hřišti JÄKLu Karviná, což byl jeden z týmů, který kdysi v okresním městě fungoval. Poté, co se karvinské oddíly sloučily do jediného provozuschopného klubu MFK Karviná, stal se mladý brankář jeho součástí. Notnou dávkou onehdy pomohl vybojovat druhou dorosteneckou ligu do Karviné. Byl i součástí širšího kádru áčkového týmu mužů, ale kvůli konkurenci nenašel moc příležitostí, aby si v prvním týmu pravidelně zachytal. I proto se posléze jeho kariéra upnula už na jiné týmy, mezi které můžeme jmenovat Dětmarovice, Petrovice nebo Dolní Lutyni. Rok si zachytal v Polsku třetí ligu za Rogow, a půlroku 4. ligu za španělský klub Torrevieja. Od roku 2015 patří mezi stálice v bráně Ludgeřovic, kde plní roli jasné jedničky. V tomto klubu působí celou poslední dekádu, pouze na půlrok si odskočil na krátké angažmá do Markvartovic, kterým vypomohl k postupu do krajských soutěží. Následně se ale zase vrátil do Ludgeřovic. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 12 - 6 - 82 %
Komentář experta:

Chlebičov má šikovné mužstvo a po předchozích neúspěších potřebuje konečně zabrat. Využije výhodu domácího prostředí a připíše si tři body.

  • Chlebičov
    Vítkovice B
    1:5 (0:1)
  • Tip experta: 1   12 - 6 - 82 % 07.09. 16:00

    Komentář experta: Chlebičov má šikovné mužstvo a po předchozích neúspěších potřebuje konečně zabrat. Využije výhodu domácího prostředí a připíše si tři body.

    Tip experta: 0 41 - 18 - 41 %
    Komentář experta:

    Vychází mi zde remíza. Albrechtice sice letos ještě neprohrály, ale Lazce jsou velmi silné a neprodají kůži lacino.

  • Albrechtice
    Mokré Lazce
    1:1 (0:1)
  • Tip experta: 0   41 - 18 - 41 % 08.09. 14:00

    Komentář experta: Vychází mi zde remíza. Albrechtice sice letos ještě neprohrály, ale Lazce jsou velmi silné a neprodají kůži lacino.

    Tip experta: 2 72 - 6 - 22 %
    Komentář experta:

    Zde musím dát samozřejmě na naší výhru. Píšť bude doma velmi nepříjemná, ale já věřím, že potvrdíme naší vzrůstající formu a po předchozích dvou vítězstvím dosáhneme i na to třetí.

  • Píšť
    Ludgeřovice
    1:4 (1:2)
  • Tip experta: 2   72 - 6 - 22 % 08.09. 16:00

    Komentář experta: Zde musím dát samozřejmě na naší výhru. Píšť bude doma velmi nepříjemná, ale já věřím, že potvrdíme naší vzrůstající formu a po předchozích dvou vítězstvím dosáhneme i na to třetí.

    Tip experta: 0 6 - 28 - 66 %
    Komentář experta:

    Těžké, co zde mám zvolit. Dolní Benešov je zatím stoprocentní, ale Štěpánkovice jsou doma nepříjemné a těžko se zde vyhrává. Vsadím si na remízu.

  • Štěpánkovice
    D.Benešov
    0:3 (0:1)
  • Tip experta: 0   6 - 28 - 66 % 08.09. 16:00

    Komentář experta: Těžké, co zde mám zvolit. Dolní Benešov je zatím stoprocentní, ale Štěpánkovice jsou doma nepříjemné a těžko se zde vyhrává. Vsadím si na remízu.

    Tip experta: 1 77 - 6 - 17 %
    Komentář experta:

    Budišov potřebuje konečně zabrat a získat tři body. Nějak cítím, že se mu to v tomhle zápase povede. Kozmice se teď nenacházejí v dobrém rozpoložení, vysoká prohra v Lazcích na nich zanechala stopy.

  • Budišov
    Kozmice
    3:4 (2:1)
  • Tip experta: 1   77 - 6 - 17 % 08.09. 16:00

    Komentář experta: Budišov potřebuje konečně zabrat a získat tři body. Nějak cítím, že se mu to v tomhle zápase povede. Kozmice se teď nenacházejí v dobrém rozpoložení, vysoká prohra v Lazcích na nich zanechala stopy.

    Tip experta: 0 61 - 17 - 22 %
    Komentář experta:

    Strahovice jsou nevyzpytatelným soupeřem, který umí obrat soupeře o body. Od Oldřišova nevím, co očekávat. Dám zde remízu.

  • Strahovice
    Oldřišov
    3:4 (2:2)
  • Tip experta: 0   61 - 17 - 22 % 08.09. 16:00

    Komentář experta: Strahovice jsou nevyzpytatelným soupeřem, který umí obrat soupeře o body. Od Oldřišova nevím, co očekávat. Dám zde remízu.

    Tip experta: 1 44 - 6 - 50 %
    Komentář experta:

    Bolatice potřebují vyhrát a asi si to doma pohlídají. Stará Bělá je kvalitní manšaft, který dokáže každého porazit, ale s každým i prohrát. Dám zde na domácí tým.

  • Bolatice
    Stará Bělá
    4:3 (1:2)
  • Tip experta: 1   44 - 6 - 50 % 08.09. 16:00

    Komentář experta: Bolatice potřebují vyhrát a asi si to doma pohlídají. Stará Bělá je kvalitní manšaft, který dokáže každého porazit, ale s každým i prohrát. Dám zde na domácí tým.

    Výsledky tipování

    Pořadí Jméno Počet bodů
    1. Petr Vala 6
    2. Patrik Ožvolda 5
    3. Martin Galus 4
    4. Venca Likeš 3
    5. Patrik Slavík 3
    6. David Obrusník 3
    7. Radek Hruška 3
    8. Ladislav Beran 3
    9. Kryštof Surovec 2
    10. Jiří Klik 2
    11. Marek Švábík 2
    12. Patrik Minarčík 2
    13. Daniel Schrom 2
    14. Marek Kulaviak 2
    15. Pavel Konečný 2
    16. Nicolas Sýkora 1
    17. Jiří Lusar 0

    Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

    Autor: Jiří Lusar

    Komentáře

    Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.