7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná utrpěla v Ledcích debakl, Hoffmann byl k neudržení


Branky


6. M. Hoffmann (p.) , 14. M. Hoffmann (p.) , 42. M. Hoffmann , 49. M. Hoffmann , 64. A. Pašek , 71. T. Havránek , 78. L. Rabas
13

Střet zkušeností proti drávému mládí dopadl v Ledcích lépe pro domácí. Ti se na svého soupeře dotáhli a ukončili mu vítěznou sérii. Za zmínku stojí čtyří branky domácího Hoffmanna, přičemž v posledním případě dokázala skórovat z poloviny hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladý tým Letné jel do Ledců s odhodláním prodloužit vítěznou sérii. Byl to ale zkušenější tým domách, kdo se hned v úvodu dostal do vedení. Nařízenou penaltu proměnil Hoffmann v 6. minutě. Stejná situace, jen o pár minut déle, se opakovala ve 14. minutě. K pokutovému kopu se znovu postavil Hoffmann a druhou proměněnu penaltu zadělal na hattrick. Ledce měli díky rychlým dvou brankám navrch a hosty poslaly do kolen ještě více  po třetím přesném zásahu Hoffmanna ve 42. minutě.

Letná chtěla po proslovu v kabině zkusit se zápasem něco udělat, ale jejich plány shořely jako papír ve 49. minutě. Svůj velmi podařený výkon podpořil čtvrtou brankou až z poloviny hřiště přímo do horního rohu hostující branky znovu Hoffmann. V ten moment bylo hotovo. Ledce ale měly stále chuť přidávat další góly, které také přišly. V 64. minutě zvyšoval Pašek, v 71. minutě Havránek a skóre zápasu, ve kterém se prosazovali jen domácí, uzavřel v 78. minutě Rabas.   



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Jan Mareš, hráč: Ze začátku nám pomohly dvě penalty a pak už byl zápas jasně v naší režii. Letná byla naprosto neškodná a my jsme v tréninkovém tempu došli k jasnému vítězství.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Tomáš Borkovec, hráč: Utkání pro nás nezačalo vůbec dobře, když jsme po dvou nešťastných penaltách prohrávali 2:0 už ve 13. minutě. O přestávce jsme si řekli, že do toho vletíme, zkusíme výsledek zkorigovat a uvidíme co se stane. Bohužel hned na začátku poločasu dal hráč domácích od středového kruhu gól přes téměř celou půlku hřiště, který zapadnul přímo do vinglu. To s námi dost zamávalo a už jsme nebyli schopni po zbytek zápasu vůbec reagovat.



Sestavy


FK Ledce
L. Ulč [-] - A. Pokorný [-] , V. Kabát [-] (68. P. Kraček [-] ) , V. Mandaus [-] , A. Pašek [-] (74. J. Mentlík [-] ) , O. Tupý [-] (74. L. Rabas [-] ) , M. Prachař [-] , J. Mareš [-] (63. L. Kraček [-] ) , M. Hoffmann [-] , T. Fiedler [-] , T. Havránek [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
D. Czibula [-] - T. Borkovec [-] , J. Trombik [-] (46. J. Hucl [-] ) , D. Sýkora [-] , J. Toman [-] , M. Rampa [-] , J. Mach [-] (74. J. Červenka [-] ) , P. Sýkora [-] , D. Vacek [-] , M. Šampalík [-] , L. Zeman [-]

ŽK: 59. M. Prachař .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRAČMER Marek - RYBINSKI Lukáš, KARÁSEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Jan Mareš
Tip experta: výhra domácích

Hrajeme doma a věřím, že Letnou porazíme. Víme, že nás ale čeká těžký soupeř, který dává hodně gólů a má teď formu. Věřím, že nás naši skvělí fanoušci poženou za vítězstvím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů