Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dívčice nasázely Mladému pět gólů a poprvé vyhrály


16

Fotbalisté Dívčic ve druhém kole III. třídy rozstříleli rezervu Mladého 5:2 a připsali si premiérové tři body v probíhajícím ročníku. Dvěma góly přispěl k výhře útočník Jiří Vondrka. Mládské béčko ani na druhý pokus v této sezoně nevyhrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodným výsledkem

Utkání odstartovalo ve vysokém tempu. První velkou příležitost promarnil domácí Hezoučký, který si ve vápně zpracoval přetažený centr, se střelou k levé tyči si ale Vokáč věděl rady. Hned ve druhé minutě ale bylo veselo, když domácí hned z dalšího útoku udeřili zásluhou Miroslava Šrámka, který se po hezké kombinaci zorientoval ve vápně a otevřel skóre - 1:0. Mladé zahrozilo o pár chvil později, kdy po několika nepovedených domácích přihrávkách pokračovala jejich aktivita, kterou v 6. minutě Jan Kouba přetavil ve vyrovnávací branku - 1:1. Ofenzívní představení pokračovalo a obě mužstva si vytvořila několik slibných šancí, ale skóre se měnilo až v 17. minutě, když využil zaváhání domácí defenzivy Miloš Schuster - 1:2. Nepříznivé skóre měl v úmyslu zlomit ve 26. minutě Špinar, když se schoval za obranou a doputoval k němu centr, střelu z voleje levačkou však usměrnil nad branku. Domácí dosáhli kýženého vyrovnání ve 28. minutě, když na střed dostal přihrávku Pavel Hezoučký, na hranici vápna si zpracoval míč na prsa a vypálil nechytatelnou střelu a brankář se za míčem jenom ohlédl - 2:2.  

Dívčice nakonec berou tři body

Do druhého poločasu vstoupila domácí sestava znovu aktivněji, všechny centry ale dokázal hostující brankář v pohodě pokrýt. Dívčice však pokračovaly v tlaku a dvakrát poslal varování Valenta. Nejprve pálil těsně vedle, podruhé nedokázal v pádu usměrnit míč mezi tři tyče. Domácí během utkání zahrávali nepřeberné množství rohových kopů, ale z žádného se jim nepodařilo skórovat. V 73. minutě už se domácí radovali z vedení, když se po pěkné individuální akci prosadil Martin Špinar - 3:2. Hosté však nic nezabalili a inkasovaná branka s nimi nezamávala. Naopak dál hrozili hlavně z nebezpečných brejků. V 79. minutě dal potřebný klid domácím Jiří Vondrka, který dorazil střelu Hezoučkého - 4:2. Jak fotbal dokáže být někdy krutý, ukázala 85. minuta. Obrana Mladého byla velmi lehkovážná a bez jakéhokoliv důrazu nechala osamoceného ve vápně Jiřího Vondrku, který už neměl problém míč dostat do sítě - 5:2. Dívčice si tak mohly oddechnout a radovaly ze zaslouženého vítězství, na které naopak hosté stále čekají.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Věděli jsme, že nás čeká houževnatý soupeř. Do zápasu jsme dobře vstoupili, brzy jsme vstřelili branku, ale pak soupeř dokázal vyrovnat a dokonce i vedl. Do konce půle už jsme stačili jen vyrovnat. Ve druhém poločase jsme byli trpěliví, útočili do zformované obrany a nakonec jsme vstřelili tři branky. Tři body bereme asi zaslouženě a jsme za ně moc rádi.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] , M. Šrámek [-] , V. David [-] , S. Rejdal [-] - M. Špinar [-] , P. Hezoučký [-] , J. Špán [-] , V. Valenta [-] , O. Šťastný [-] -

SK Mladé B
J. Vokáč [-] - M. Pešek [-] , L. Szojka [-] , M. Zemek [-] , D. Ludvík [-] - M. Schuster [-] , T. Brozman [-] , A. Kolář [-] , J. Kouba [-] - M. Novotný [-] , J. Bejdák [-] -

Hráči zápasu: D. Petružálek , M. Špinar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYŠLAVÝ Jaroslav - AMBROŽ Martin (N), HLAVÁČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Dívčice posílily a proto doma urvou tři body - 3:1.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích