M. Šec 3.
M. Šec 38.
M. Kyselý 68.
J. Mac 86. (p.)
4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Píště doma opět nezaváhal


Branky


3. M. Šec , 38. M. Šec , 68. M. Kyselý , 86. J. Mac (p.) - 67. D. Mlýnek
21
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nováček z Píště opět využil výhodu domácího prostředí a ovládl atraktivní prajzské derby proti Kozmicím. Ty nezachytily úvod zápasu a nepohlídaly nákop Štefka za obranu, míče se zmocnil Šec a po narážce s Obrusníkem pěknou střelou k tyči otevřel skóre. Zanedlouho nevyzrál na brankáře Sajdoka Obrusník a z levé strany přestřelil bránu Pawlenka. Kozmice byly v prvním poločase nevýrazné, za celou dobu neohrozily soupeřovu bránu. Když už se k příležitosti dopracovali, naložili s ní Mlýnek s Bílým prachbídně. V závěru první půle se znovu měnilo skóre. Po centru Kaluži hlavičkoval Štefek do tyče a pro snadný gól z dorážky si došel opět skórující Šec. Kozmice se dostaly ke slovu až po přestávce. Začaly se více tlačit dopředu, ale jejich finální fáze byla neefektivní. Snížení zajistil až nádherně trefený přímý kop Mlýnka. Jenže hosté se hned vzápětí sami pohřbili nedůrazem. Zcela volný prostor ve středu hřiště využil Kaluža, když vyslal uličkou do zakončení Kyselého, který obstřelil Sajdoka. V samém závěru musela kozmická defenzíva hasit požár faulem v šestnáctce. Za faul na Kyselého nařídil sudí penaltu, kterou proměnil Mac. Skóre mohlo být ještě vyšší. V nadějném přečíslení vzal Šec zakončení na sebe, byť mohl volit přihrávku na lépe postaveného spoluhráče. I tak si Píšť spravila chuť po minulém nevydařeném duelu a připsala si druhé vítězství v sezóně. Kozmice naopak poprvé padly.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
T. Blahut [-] - T. Obrusník [-] (58. L. Jaroš [-] ) , M. Pawlenka [-] (86. A. Janoš [-] ) , L. Foitzik [-] (80. P. Moric [-] ) , J. Kaluža [-] , M. Kyselý [-] , M. Šec [-] (86. F. Grabica [-] ) , L. Malcharek [-] , J. Mac [-] , O. Vlha [-] , R. Štefek [-]

TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - L. Lesniak [-] , M. Smrčka [-] (46. Š. Kania [-] ) , J. Halfar [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , D. Bílý [-] (72. D. Hruška [-] ) , T. Müller [-] (46. M. Remeš [-] ) , O. Mokrý [-] , O. Vitásek [-] (78. J. Mlýnek [-] ) , L. Kalous [-]

ŽK: 64. L. Foitzik , 91. O. Vlha - 45. D. Bílý .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: BYSTROŇOVÁ Eleanor - IVANSKÝ Lumír, TOMAI Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Kozmice během léta posílily kádr o několik hráčů, síla by měla být na jejich straně. Nováček z Píště to nebude mít jednoduché, navíc minulý zápas se vůbec nechytil. Věřím více týmu z Kozmic.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích