EXPERT TIP - 4.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 27.8.2023

0

I v letošní nové sezóně budeme čtenářům přinášet seriál tipérů, kteří si zahrají na Experta daného kola. Budeme oslovovat hráčské i trenérské osobnosti, které mají s touto soutěží co dočinění. Postupně oslovíme všechny zúčastněné týmy.  

 

 




Vojtěch Tomíček

 

Poslední srpnový víkend pro nás připravil program 3. hracího kola. K němu jsme si opět pozvali na krátké slovíčko Experta kola. Tím bude v tomto kole zástupce oddílu SK Meteor Strahovice, jmenovitě VOJTĚCH TOMÍČEK. Dvaadvacetiletý forvard hájí od jara 2023 dres strahovického týmu. Po přestupu z Kravař do celku Strahovic chytl svou šanci za pačesy a pravidelně nastupuje v základní sestavě týmu. Když se paní štěstěna usměje, dokáže střílet i důležité branky. Letos se střelecky ještě neprobudil, ale třeba jeho čas přijde zrovna v tento víkend proti nováčkovi z Libhoště.

 

Vojtěch Tomíček započal svou fotbalovou kariéru v rodném Rohově, žákovská léta strávil ve Strahovicích, odkud později přestoupil do Kravař. Tam strávil nejen dorostenecká léta, kde si mohl zahrát i vyšší soutěže, ale především i začátky v mužské kategorii. Dvě sezóny byl součástí úspěšného týmu. Jeho herní vytíženost ovšem nebyla dostatečná a tak využil nabídky k přestupu do Strahovic, kde si na nedostatek prostoru rozhodně stěžovat nemůže.

Jak tipuje výsledky tohoto kola sám útočník?

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 85 - 0 - 15 %
Komentář experta:

Ludgeřovice podle mě vyhrají i toto utkání. Zatím mají lepší start do soutěže, u Štěpánkovic navíc došlo ke změně trenéra, což se může ještě trochu projevit na hře jejich týmu.

Tip experta: 2 15 - 0 - 85 %
Komentář experta:

V tomto zápase vidím jasnou dvojku pro Starou Bělou. Podle mě bude Stará Bělá patřit letos k největším favoritům soutěže, kteří se poperou o postup. Navíc hraje proti nováčkovi, který zatím nedal ještě ani gól.

Tip experta: 1 95 - 0 - 5 %
Komentář experta:

Mokré Lazce by si měly tento zápas pohlídat. Mají mnohem zkušenější tým než Albrechtice, navíc doma body nerozdávají. Tipuji, že Zdeněk Pospěch vstřelí minimálně dvě branky.

Tip experta: 1 90 - 0 - 10 %
Komentář experta:

Snad konečně letos vyhrajeme a proti nováčkovi soutěže uspějeme. V nic jiného, než ve výhru našeho týmu, nevěřím. Musíme hlavně proměňovat šance a pak to půjde, jak si sami přejeme.

Tip experta: 0 30 - 15 - 55 %
Komentář experta:

Bolatice se budou chtít konečně chytit, i proto neprodají kůži lacino. Darkovičky zase spoléhají na své účinné brejky. Podle mě to bude vyrovnaný duel, který skončí remízou.

Tip experta: 2 19 - 10 - 71 %
Komentář experta:

Chlebičov s novým trenérem Michalem Schreierem by měl prokázat, že má s touto soutěží více zkušeností. Ty podle mě rozhodnou tento duel a hosté si díky tomu odvezou výhru o dvě branky.

Tip experta: 2 38 - 14 - 48 %
Komentář experta:

Kozmice během léta posílily kádr o několik hráčů, síla by měla být na jejich straně. Nováček z Píště to nebude mít jednoduché, navíc minulý zápas se vůbec nechytil. Věřím více týmu z Kozmic.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tobiáš Slivka 4
2. Patrik Ožvolda 4
3. David Obrusník 4
4. Radim Mudrik 4
5. Jiří Lusar 3
6. Aleš Hiemer 3
7. Pavel Konečný 3
8. Kryštof Surovec 3
9. Jiří Klik 3
10. Petr Vala 2
11. Marek Kulaviak 2
12. Nicolas Sýkora 2
13. Filip Stromský 2
14. Patrik Minarčík 2
15. Radek Hruška 2
16. Míchal Jaroš 2
17. Marek Švábík 2
18. Tomáš Kalvar 2
19. Vojtěch Tomíček 2
20. Patrik Slavík 1
21. Venca Likeš 1
22. Michael Slavík 0
23. Jan Kuča 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.