M. Kůst 34.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá už devět zápasů v řadě neprohrála, tabulkou vystoupala na třetí pozici. Jejího kouče zlili diváci pivem


Branky


34

Hosté potvrdili roli favorita, ale Blatná jim body rozhodně jen tak nedarovala

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Jaroslav Voříšek (trenér): V zápase o veledůležité body jsme vyšli bohužel naprázdno. Na druhé straně si hráči za první poločas zaslouží pochvalu za nasazení a bojovnost. A můžeme jen litovat v úvodu neproměněných šancí Kůsta a Bulky. V každém případě, pokud hráči budou pracovat s nasazením, bojovností, týmově a přidají něco málo na fotbalovosti, nemám o jejich budoucnost strach. Skóre otevřeli hosté, když z první jejich vážnější přímočaré akce ve 32. min padl gól. Odpověď přišla ihned, když ještě oslavující a nesoustředěné hosty nachytal ve stejné minutě Kůst po uvolnění s chutí hrajícího J. Říhy. Oboustrannou kvalitu hry ovlivnil podmáčený terén a ve druhém poločase zbytečná nervozita vyvolaná zákroky hráčů a některými výroky rozhodčích. Nicméně zkušení hosté dokázali ze standardky rozehranou na zadní tyč skórovat, a když naše závěrečné snažení v závěru nepřineslo kýžený úspěch, odvezli si tři body. K samotnému závěru se nebudu vyjadřovat, neboť si každý zúčastněný jistě udělal obrázek sám.

SK Planá
Jan Pintér (trenér): Potvrdili jsme roli favorita, ale nebylo to vůbec lehké. Největší komplikací byl těžký terén. Moji kluci na hřišti nechali vše a zaslouženě vezeme z Blatné plný počet bodů. Soupeř si sám vypracoval pouze jedinou příležitost, kterou chytil Kuba Hotový. Gól jsme jim darovali jak na zlatém podnose a to bylo z jejich strany vše. Druhý poločas se do vápna nedostali, jen to nakopávali a s fotbalem to nemělo nic společného. My jsme se snažil hrát od brankáře kombinačně, ale na nekvalitním terénu jsme měli hodně zbytečných ztrát a kazili jsme. Jedeme na vlně 9 zápasů bez prohry a užíváme si to! Poslední kolo máme doma Hrdějovice, kde by jsme měli být favoritem, ale tahle utkání bývají zpravidla nejtěžší! Včera byl naším mužem zápasu Svoby, který posbíral 1+1, i přesto, že občas kazil, tak na hřišti byl právě on tím rozdílovým elementem. Slušně zahrál na beku Ondra Hotový, bratr Kuba byl opět velkou jistotou. Upřímně musím říct, že zákeřná až prasácká hra domácích zanechala na našem týmu šrámy, a budu rád když spadnou! Domácí, ani nevím, jestli je nazvat fanoušky, mě po zápase z tribuny zlili pivem, ale chápu jejich frustraci, kdyby můj tým hrál takhle jako domácí, taky bych si ten vztek chtěl na někom vybít.



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - J. Maleček [-] , O. Míka [-] , A. Bulka [-] , M. Šimůnek [-] , M. Kůst [-] (46. F. Outlý [-] ) , J. Levý [-] , J. Říha [-] , D. Juhaňák [-] , D. Fiřt [-] , V. Bláha [-] (80. Š. Říha [-] )

SK Planá
J. Hotový [-] - K. Šejvar [-] , D. Kořínek [-] (71. T. Pintér [-] ) , P. Pajerský [-] (38. T. Plojhar [-] ) , J. Carda [-] , L. Janák [-] (80. L. Kitzler [-] ) , P. Šteyer [-] (83. J. Klíma [-] ) , P. Svoboda [-] , O. Hotový [-] , M. Cimerhanzl [-] , J. Lacko [-]

ŽK: 22. A. Bulka , 24. M. Kůst , 54. J. Levý , 60. D. Juhaňák , 68. V. Bláha , 86. D. Fiřt - 22. P. Svoboda , 30. J. Lacko , 60. T. Plojhar , 86. J. Carda , 91. J. Hotový . ČK: 92. J. Lacko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Herzog Radek - KŘÍŽ Karel, HÁJEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Blatná vyhraje 2:1. Utkání rozhodne David Juhaňák.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté jedou dál a v Blatné vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 20:57
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 18:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 13:30

Tip experta: výhra hostů

Těžkej zápas pro oba celky, ale 3 body odveze Planá a Honza Pintér si dá v neděli svojí vítěznou Kleť :). 1:3

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:16

Tip: výhra hostů