M. Liška 87. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Pole loupilo ve Štěpánkovicích


Branky


87. M. Liška (p.) - 35. P. Ožvolda , 81. D. Mašlanka
15

Štěpánkovice ani naposedmé v průběhu jara nepoznaly, jak chutná radost z vítězství. V nedělním chladném odpoledni hostily na své horké půdě nepříjemného soupeře z Krásného Pole, který opět nezaváhal a po dalším vítězství drží i nadále třetí místo v tabulce.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásné Pole nedalo penaltu

V porovnání s předešlými zápasy zanechaly Štěpánkovice podstatně lepší dojem. Nicméně koncovka nepatří mezi jejich silné domény a to také rozhodlo. Hosté měli v úvodním poločase častěji míč na kopačkách. Po menším soustavném tlaku se vápnem probíjel Ševčík, kterého domácí obrana faulovala a sudí ukázal na penaltový puntík. Jenže krásnopolský specialista na tuto doménu Klimek vyhořel na zákroku brankáře Lefendy. Dílčí úspěch domácí mentálně posilnil. Ti se odhodlali k dvěma výpadům, především mladá rychlonožka Stromský zaměstnávala hostující obranu. Ale jak už bylo řečeno, finální koncovka zaostávala. Ani Smažík ba ani Kožušník své šance nevyužili. Nakonec branka padla na straně hostí. Po několikazápasovém půstu se gólově opět připomněl střelec Patrik Ožvolda, který po pěkné kombinační hře otevřel skóre. 

Ve druhé půli padly všechny góly

I po přestávce se v mrazivém počasí hrál svižný fotbal. Domácí dlouho odolávali a po hodině hry nebyli daleko od vyrovnání. Štěpánkovice tradičně hrozí ze standardek. Po jedné z nich mohl srovnat skóre střídající Kufka, nicméně bránu hlavou netrefil. Ani další výpad Stromského k vyrovnání nevedl, jeho střelu z úhlu si brankář Tichý pohlídal. Hosté taktéž hrozili po brejcích a jeden z nich zužitkovali k uklidňující trefě. Hbitý Farkas se prosadil přes nedůraznou obranu domácích a připravil Mašlankovi druhou trefu. Domácí tým stačil už jen korigoval skóre. Katschmarz při centru do vápna trefil ruku hostujícího beka a rovněž Štěpánkovice dostaly dar v podobě penalty. Tu bez problémů proměnil zkušený Liška. Jenže na další odpor už bylo pozdě a Krásné Pole uhájilo své vedení a slavilo výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Tomáš Kurka (asistent trenéra): "Myslím, že jsme dnes předvedli povedený výkon, za který se určitě stydět nemusíme. Připomínalo to povedené zápasy proti Lazcům nebo Kravařích z úvodu jara. Asi nám hra s mužstvy z popředí víc sedí, jinak si to neumím vysvětlit. Dle mého názoru to bylo vyrovnané utkání, bod bychom si zasloužili. Bohužel rozhodují chyby a vstřelené góly. Soupeř jich dal více než my, takový je holt fotbal"

TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): "Utkání to nebylo jednoduché, ale myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Od prvních minut zápasu jsme byli aktivnější, více jsme běhali, lépe kombinovali. Pouze jsme neuměli vstřelit gól, i když jsme k tomu měli i penaltu. Zlomili jsme to až ve druhé půli, kdy dali dva góly po sobě. K penaltě domácích se nebudu vyjadřovat"



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - M. Liška [-] , J. Machala [-] , D. Novák [-] (77. M. Huber [-] ) , R. Heider [-] - R. Krzisch [-] , M. Hrbáč [-] , D. Kožušník [-] (67. P. Katschmarz [-] ) , F. Stromský [-] , J. Smažík [-] - M. Josefus [-] (67. L. Kufka [-] )

TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - J. Ševčík [-] , P. Ožvolda [-] (79. E. Farkas [-] ) , M. Zábranský [-] , J. Kvak [-] , R. Křižák [-] (85. M. Adamovič [-] ) , D. Mašlanka [-] , D. Duda [-] , P. Klimek [-] , D. Řeháček [-] , D. Ožvolda [-]

ŽK: 27. M. Hrbáč , 32. A. Lefenda , 74. P. Katschmarz - 12. D. Mašlanka , 25. M. Zábranský , 70. J. Kvak .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - LÁRYŠ Vít, MINICH Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Lukáš Moravec
Tip experta: remíza

Myslím, že zápas skončí remízou. Záleží, v jaké sestavě se slezou hosté. Ale i tak to nebudou mít ve Štěpánkovicích jednoduché. Těm jde totiž o hodně. Doma Štěpánkovice umějí kousat, často je ženou fanoušci dopředu. Tipuji remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů