Kamenice postupuje do I.B třídy


10

Před početnou diváckou kulisou nastoupila rezerva Kamenice proti domácím Jiřicím. Hosté vlétli do zápasu a hned v úvodních dvanácti minutách vstřelili tři branky. Ve druhém dějství vítězství potvrdili a zajistili si první příčku v tabulce. Z dvaceti utkání vyhráli 17, dvakrát remizovali a jednou prohráli. Rozdali 69 gólů a inkasovali jich 19. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři rychlé góly hostů

Od úvodních minut Kamenice svého soupeře přehrávala. Větší pohyb a dobré kombinace nakonec přinesly v osmé minutě změnu skóre, když se prosadil hostující Jačo. Chvíli na to přidal Slovan druhou branku, když se prosadil Měkuta. Hned vzápětí se dokázal prosadit i Oliver Vacovský. Poté začalo prudce pršet, ale obraz hry se neměnil. Domácí měli jednu šanci, kterou zneškodnil Přívratský. Na druhé straně měla Kamenice další možnosti, ale branku do poločasu nepřinesly.

Ukázkový výsledek zajistil Slovanu první místo

Po obrátce definitivně rozhodl Měkuta, kterému přihrál do vápna Jirka Houser a prvně jmenovaný neměl problém dát branku. O pět minut později se prosadil Macháček, jenž usměrnil patičkou míč do sítě. V uvolněné atmosféře skandujících fanoušků hostů se zápas spíše jen dohrával. Přesto se ještě hosté dvakrát prosadili. Deset minut před koncem se trefil Kutílek. A o pár minut později se ještě dokázal prosadit Tetiva. Kamenice po výborném výkonu deklasovala domácí Jiřice a zajistila si tak první pozici v tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Podali jsme výborný výkon. Na soupeře jsme vlétli a rychle jsme si vytvořili náskok. Fanoušci nás povzbuzovali a následně jsme po zápase mohli začít oslavovat. V sobotu nás ještě čeká finále poháru. Uvidíme, co nás bude čekat příští sezónu, chtěli bychom hrát v B třídě důstojnou roli.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUČERA Jakub - CVEKL Jan, BOUZ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Očekávám těžký bojovný zápas, ale věřím, že to zvládneme a budeme moci začít slavit postup.

Tip: výhra hostů