Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice si odváží debakl z Horní Cerekve


Branky


24. L. Houdek , 32. P. Benda , 35. L. Houdek , 36. P. Benda , 51. J. Serbus , 87. P. Benda , 90. P. Benda - 10. M. Buček , 66. R. Kubů
11

4. kolo Poutník ligy zatím přineslo spousty zajímavých výsledků, ale sedm gólů v zápase tento víkend viděno ještě nebylo. Horní Cerekev si na konto připsala třetí výhru a Pavel Benda dokonce čtyři góly. Černovice si však po dvou výhrách odváží ze hřiště první prohru v podzimní části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v úvodu prohrávali 0:1, během patnácti minut se jim však skóre podařilo změnit na 4:1

Horní Cerekev do utkání nevstoupila vůbec dobře. V úvodní čtvrthodině se domácím vůbec nedařila pro ně tolik typická kombinační hra a od 10. minuty prohrávali po gólu Bučka, který z levé strany pronikl do vápna a prostřelil brankáře. Domácí postupně svou kombinaci zlepšovali a výsledkem bylo vyrovnání z kopačky Houdka, kterého do úniku vyslal Suchý. V minutě 32. se řítil sám na brankáře hostí Benda a bezpečně proměnil na 2:1. O tři minuty později vyslal Šimák dlouhým pasem za obranu Houdka, který na dvakrát překonal Pekaře. Za další minutu bylo pro hosty ještě hůř. Brada našel pěknou kolmicí nikým nehlídaného Bendu a ten pohodlně zvýšil na 4:1.

Dalšími třemi góly si H. Cerekev výhru potvrdila

Do druhého dějství vkročili domácí aktivně a v 51. minutě se prosadil nádhernou střelou do šibenice z 20 metrů matador Serbus. V 66. minutě využil zaváhání nešťastně chybujícího brankáře domácích hostující Kubů a snížil na 5:2. Tři minuty před koncem zachytil rozehrávku Černovic Benda a po samostatném úniku zvyšoval na 6:2. V poslední minutě prostrčil Brada balon do vápna na nabíhajícího Bendu a ten vsítil svůj čtvrtý gól v utkání a stanovil tak zápasový účet na konečných 7:2.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Martin Brada (hráč SK Horní Cerekev): V úvodních minutách jsme nadmíru kazili přihrávky a nedařilo se nám dostat se do zápasu. Po úvodním gólu domácích jsme se ale postupně probrali a během 12 minut rozhodli o osudu utkání čtyřmi góly. Ve druhém poločase odehrávajícím se za hustého deště jsme si již výsledek bez potíží pohlídali a zaslouženě zvítězili o 5 gólů.




Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Serbus [-] , L. Houdek [-] (77. T. Podařil [-] ) , M. Brada [-] , J. Havel [-] , P. Benda [-] , L. Suchý [-] (70. J. Šimek [-] ) , P. Chadim [-] (66. Š. Filsoch [-] ) , M. Šimák [-] , J. Kasal [-] , A. Bečica [-]

TJ Sokol Černovice
J. Pekař [-] - L. Pěnka [-] , R. Kubů [-] , P. Jůn [-] , J. Michálek [-] , T. Pravda [-] , O. Hodina [-] , D. Růžička [-] , J. Tíkal [-] (85. P. Lazar [-] ) , M. Buček [-] , J. Filípek [-]

ŽK: 38. A. Bečica .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - OŠANEC Jan (N), VOŠAHLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Jiří Švec
Tip experta: výhra hostů

Černovice vyhrály všechny své zápasy, jsou výborně sehraní a šlape jim to.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Cerekev doma sice zaváhala s Čejovem, tohle se teď opakovat nebude. Proti kvalitním Černovicím to sice bude složité, nicméně 3 body zůstanou v Horní Cerekvi.

Tip: výhra hostů