R. Kába 14.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.06.2022 18:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice otočily zápas v závěru a slaví postup


Branky


2

První zápas ovládly Malesice a do odvety šly s dvougólovým náskokem. Svéradice ale nedaly kůži lacino a po celý zápas sahaly po vyrovnání průběžného skóre. To se ale nepovedlo a v Malesicích slaví postup o patro výš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na úplném začátku měli dvě šance hostující Malesice. Ty ale gólem neskončili a brzy na to se radovaly Svéradice. Nákop Romana Káby z hlouby pole proskákal až za záda gólmana Faltuse. Malesicím se nadařilo hrát jejich hru a na míči byli převážně domácí. Jediné z čeho Malesice mohly skórovat byly brejkové situace. Ani Svéradice příliš šancí neměli a proto byl poločasový výsledek pouze 1:0.

Ve druhé půli byl scénář zápasu podobný jako v té první. Svéradice soupeře mačkaly a Malesice se zmohly opět jen na brejky. Jeden z nich ale vyšel. Jiří Dlabač se v 84. minutě trefil přesně a Svéradice v tu chvíli věděli, že pro prodloužení musely dát 2 góly. Domácí se nevzdali a nakopávali centry do vápna Malesic. Žádný z nic se ale neuchytil a byli to znovu hosté, kteří rozvlnili síť. Opět z brejku se trefil Karel Schleis, který dal razítko na postup svého týmu do 1.A třídy. Naopak Svéradice se musí v příští sezóně spokojit s 1.B třídou.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Martin Heimlich, trenér: Rozhodlo promeňování šancí v obou utkáních. Zatímco hráči Malesic své šance proměnili a to jim ještě naší gólmani plno příležitosti zneškodnili, my jsme byli impotentní. Ve včerejší odvetě jsme šli sice brzy do vedení, ale bohužel u tohoto gólu to z naší strany skončilo. Hosty jsme tlačili, ale žádná jiná šance v síti neskončila a oni nám nakonec v závěru, kdy jsme hráli vabank, dvakrát z brejku dali gól. Jelikož se fotbal hraje na góly a těch dali Malesice za 2 utkání 5, postoupili místo nás. My se musíme dát v první řadě zdravotně dohromady, doplnit kádr, jelikož nám už 4 hráči oznámili přestup jinam a hlavně přes léto pořádně potrénovat. Od nové sezóny nás čeká 1.B třída a tím pádem i několik derby utkání a uvidíme, na co budeme mít. Nebudu velkohubě vyhlašovat okamžitý návrat, spíše se budeme snažit kádr přebudovat a zapracovat do něj mladé hráče. Ještě ani nevím, kdo nás bude v nové sezóně trénovat. Já mám nabídky ještě jak na hraní, tak i na trénování mimo Svéradice.

TJ Sokol Malesice
Milan Legát, kapitán:: My jsme včera nehráli dobře, bylo to hodně o hlavách a dolehlo to na nás. Myslím, že to byl jeden z našich nejhorších výkonů za dlouhou dobu, ale jako tým jsme to ve Svéradicích ukopali. Domácí nás v podstatě celý zápas tlačili, hrozili hlavně ze standardních situací a měli několik závarů v našem vápně. Hodně nás podržel gólman. My jsme v prvních 5 minutách měli dvě šance, takže to vypadalo, že dáme rychlý gól, ale nedali jsme a oni pak poměrně brzy dali docela šťastný gól na 1:0. Nedokázali jsme se dostat pořádně do kombinace, více méně jsme jenom odkopávali, ale z toho jsme měli nějaké brejky, ze kterých mohl padnout gól. Svéradice moc šancí, i přes ten tlak, neměli. Při nástupu do druhé půle se nic nezměnilo. Svéradice nás pořád mačkaly, my jsme měli sem tam nějaký brejk, ale většinou bez zakončení. Pak jsme v 84. minutě z jednoho brejku gól dali a tím bylo po zápase, protože Svéradice věděly, že musely dát 2 góly za 8 minut. Ale pořád se snažili, nakopávali dlouhé balóny do vápna a my jsme poté z jednoho brejku dali ještě druhý gól a oslavili jsme si postup.



Sestavy


FK Svéradice
K. Soukup [-] - R. Kába [-] , L. Pícka [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , F. Prokopius [-] (69. Š. Brynda [-] ) , V. Beránek [-] , V. Brůha [-] (40. J. Vonášek [-] ) , D. Juhaňák [-] , T. Nesveda [-] , P. Mičkal [-] (81. P. Chládek [-] )

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - J. Svoboda [-] (88. M. Krásný [-] ) , J. Havelka [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , M. Betinec [-] (69. J. Dlabač [-] ) , K. Schleis [-] , L. Kružík [-] , T. Václavík [-] , T. Kepka [-] , O. Žitek [-]

ŽK: 58. A. Vachuška - 36. J. Havelka , 41. T. Gita .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Říha Zdeněk - BOGDAN Gabriel, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů