Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.06.2022 18:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

5.0

Jídlo

3.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

--

Staňkov rozhodl dvěma slepenými góly o svém setrvání v krajském přeboru


Branky


3

Do odvety šly oba týmy ze stejné startovní pozice. Zatím co v Kralovicích skončil zápas remízou, ve Staňkově nepomohla hostům ani skupina skalních fanoušků a s 15. týmem uplynulého ročníku krajského přeboru prohrál 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl vyrovnaný a hrál se opatrný fotbal. Poté se ale s šancemi roztrhl pytel. Nejdřív skvěle zareagoval na tečovanou střelu brankář domácích Jánský, o chvíli později se ukázal i druhý gólman. Jaroslav Bodurka skvěle výtáhl přímý kop Tomáše Pitipáče. Před koncem poločasu ještě utekl domácí obraně Jakub Kulhánek. Jeho střela však mířila kousek vedle pravé tyče.

 

V 54. minutě nastřelili hosté břevno, ale byli to domácí, kteří se dostali do vedení. Míč do vápna vrátil kapitán Josef Vrba a odražený balón si našel Ondřej Hrdina, jehož nepříliš razantní střela zapadla k tyči. Za chvíli to bylo 2:0. Na dalekonosnou střelu Martina Lišky byl brankář Bodurka krátký. Díky této výhře se bude kopat Krajský přebor ve Staňkově i příští rok.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Po zápase v Karlovicích nám vypadli Hodan, Arramach a Kubina, takže jsme měli drobet obavy. Hrál se vyrovnaný fotbal, dostali jsme se šťastnou brankou Hrdiny do vedení, poté střídajícím Liškou na rozdíl dvou branek a to byl zlomový moment utkání. Pak už si to naši kluci zkušeně pohlídali. Kralovice jsou kvalitní tým. Věřím, že s podporou jejich výborných fanoušků zabojují o postup do kraje příští rok.

TJ Sokol Kralovice
David Běláč, hráč: Byl to podobný zápas jako u nás. Zase si myslím, že jsme byli lepší tým, ale dostali jsme zbytečné góly a zase jsme neproměňovali spoustu šancí. V prvním poločase to bylo ještě docela vyrovnané, ten druhý už jsme ovládli, ale bohužel jsme dostali ty dva góly a prohráli.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - J. Vrba [-] , A. Kolros [-] , M. Kastl [-] (46. M. Liška [-] ) , M. Bozděch [-] , J. Šimůnek [-] , T. Pitipáč [-] (87. O. Liška [-] ) , O. Hrdina [-] , F. Dolejš [-] , D. Drudík [-] , T. Doležal [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Chvosta [-] (46. O. Berbr [-] ) , O. Růžek [-] (46. P. Vrána [-] ) , M. Bulín [-] , M. Řenč [-] , T. Kříž [-] , J. Lavička [-] , L. Sládek [-] , J. Kulhánek [-] , M. Kůsa [-] (68. M. Pánek [-] ) , J. Vlk [-]

ŽK: 65. J. Vrba , 75. O. Hrdina - 89. L. Sládek .
Počet diváků: 291. Rozhodčí: Pressl Václav - RUBÁŠ Jakub, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 6. 2022 15:32
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů