2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.06.2022 18:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník po výhře slaví záchranu


Branky


2

Na netradičním povrchu pro červnový fotbalový zápas se odehrálo odvetné barážove utkání. Na umělé trávě ve Stříbře se odehrál zápas mezi tamním týmem a Žákavou. První zápas skončil remízou. Druhý zápas zvládli lépe domácí a slaví záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na fotbalové hriště ve Stříbře zavítalo v sobotu 300 diváků. Většina z nich podporovala místní Baník, aby udržel soutěž a krajský přebor hrál i v příští sezóně. Na začátku zápasu bylo lepší Stříbro, které se dostalo ve 30. minutě zásluhou Aleše Mikulovského do vedení. Do šatny šli v lepší náladě domácí, přes to že se svým výkonem nebyli spokojeni.

Ve druhé půli se herní prevaha obrátila. Žákava 6 minut po začátku trefou Tomáše Nekoly vyrovnala a byla lepší. Stříbro přežilo tlak hostů a samo po dlouhém autu udeřilo. Vítězný gól vstřelil hráč, který se trefil i v prvním zápase. Kapitán Tomáš Vejvoda svými důležitými góly udržel svůj tým v krajském přeboru a výrazně se tak podílel na udržení Střibra v krajském přeboru. Stříbro ještě nějaké góly přidat mohlo, ale Žákavu svými zákroky podržel gólman Milan Vykoupil. Stříbro tak vyhrálo o jediný gól výsledkem 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Opravdu těžká odveta nás čekala proti dobře hrající Žakavě. Nutno přiznat, že od nás to byl možná asi nejhorší herní výkon snad za celé jaro. Na druhou stránku se k nám přiklonilo sportovní štěstí, kdy za stavu 1:1 jsme přežili menší tlak hostů. Hosté se určitě nemají za co stydět, protože s námi hráli vyrovnané partie a účast v krajském přeboru by jim možná i slušela. Nám určitě pomohla i velká divácká podpora, která se sešla kolem umělky. Byla to opravdu bouřlivá atmosféra, i díky které jsme uhráli těsný výsledek 2:1 a po těžké sezóně si můžeme konečně oddechnout.

FK Žákava
Vácalv Maněna, trenér: Soupeř byl na začátku lepší a vstřelil i branku. Ve druhé půli jsme vyrovnali a byli i lepší. Bohužel po dlouhém autu jsme opět inkasovali a potom už jsme nedotáhli žádnou naší situaci k vyrovnání. Domácí měli též šance a nás podržel brankář. Domácí zaslouženě udrželi soutěž. Byli jsme o gól horší a to rozhodlo. Chtěl bych domácím poděkovat za ochotu kdy jsme měli problém s trenkama a oni nám půjčili své.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
I. Locker [-] - D. Tůma [-] (85. T. Bůžek [-] ) , A. Mikulovský [-] (90. J. Makrlík [-] ) , O. Pavlas [-] , R. Skopový [-] , J. Kolena [-] (86. A. Kohut [-] ) , J. Korynta [-] , M. Vyšín [-] , T. Vejvoda [-] , D. Kasl [-] , R. Dyk [-]

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - M. Boukal [-] , T. Nekola [-] , V. Mencl [-] (87. J. Winkelhöfer [-] ) , O. Soukup [-] , J. Aubrecht [-] , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , M. Soukup [-] , M. Skala [-] , S. Nekola [-]

ŽK: 59. O. Pavlas - 69. L. Drugda .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - KRŮS František, SMOLA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů