2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2022 18:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek v dohrávce udolal Strakonice


Branky


13

Potřetí v řadě se prosadil strakonický Šourek, tentokrát to ale jeho týmu nestačilo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odložené okresní derby se  hrálo v pátečním podvečeru za deštivého počasí. První poločas  se vyznačoval velkou bojovností s obou stran a v celku vyrovnané. Do první slibné šance se po centru Mášky dostal v 29. minutě Šourek, ale branku minul. Ve 32. minutě nejlepší hráč domácích Jakub Říský se opřel do balonu ze střední vzdálenosti a vymetl šibenici - 1 : 0. O sedm minut později jeho bratr David Říský vypustil z rohu vápna pumelici, kterou Lízal stačil vyrazit a na dorážku Sigmunda už ale nestačil - 2 : 0. Před koncem poločasu Rozhoň našel ve vápně Žáčka a jeho střelu zlikvidoval zkušený Křížek.

 

Druhý poločas začal slibně pro Junior, když ve 48. minutě byl ve vyložené pozici Nosek, ale Křížek se nenechal prostřelit. Domácím zřejmě začaly docházet síly a iniciativu převzali hosté. Získali si mírnou převahu, kterou dokázali zužitkovat v 64. minutě. Chalupa zachytil rozehrávku a našel ve vápně volného Šourka, který svoji šanci proměnil a snížil na 2 : 1. Poté se ještě hosté snažili o vyrovnání, ale nebylo jim souzeno.

Stats

Rohy :  6 : 4

Střely na branku :  5 : 8

Střely mimo branku :  4 : 3

 

AUTOR: J. Cibulka



Sestavy


TJ Osek
Z. Křížek [-] - P. Rybák [-] , M. Šrámek [-] , M. Brabec [-] , J. Sigmund [-] (64. M. Hromíř [-] ) , D. Říský [-] , J. Říský [-] , L. Němeček [-] , D. Kubiš [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - D. Žáček [-] , O. Chalupa [-] , R. Zahrádka [-] , M. Čapek [-] , J. Máška [-] , D. Míčka [-] (46. J. Nosek [-] ) , D. Petráň [-] , J. Šourek [-] , D. Doležal [-] (80. M. Linhart [-] ) , M. Rozhoň [-]

ŽK: 12. L. Němeček - 75. J. Nosek , 90. M. Linhart .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Němec Václav - ONDŘEJ Adam, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích