M. Buršík 69. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

24.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené karty, deset žlutých, dvě penalty i zásah záchranářů, takový bylo derby v Mýtě


Branky


69. M. Buršík (p.)
15

V tomto zápase nechybělo snad vůbec nic. Žluté karty nejen pro hráče, červené karty i pokutové kopy se konaly na obou stranách. Pár excesů a chyb hlavního rozhodčího také nechybělo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokutový kop i červená karta už v prvním dějství

Utkání pro domácí nezačalo dobře. Nejprve se zranil Brož, který to naštěstí zvládl rozhejbat, ale za 2 minuty se jim zranil jeden ze stoperů Abrt. Na hřiště se tak dostal Melka. Ve 20. minutě propadli dva hráči Mýta a parádní míč do vápna dostal Klich, Kotěšovec ale trefil nohy připraveného Vilda. Brož nakonec vydržel pouze 20 minut, nahradit ho musel Mašek. Za 3 minuty vypadl míč po centru Vilda, ale dorážku stihl vyrazit. Z následného rohu byl ale faulován hostující hráč. Pokutového kopu se ujal Bednář, Vild jeho pokus chytil! Pět minut před koncem poločasu střídali i hosté. Zraněného Hellera nahradil Štefl. V závěru dostal po dvou stejných zákrocích dvě žluté karty Daniel Skopový.

Nudný nebyl ani druhý poločas

Do první šance druhého poločasu se dostali domácí. Po úvodním nákopu za obranu Petřína se zjevil samotný Mašek, ale jeho pokus o lob nebyl dostatečně razantní. I přesto, že hráli plzeňští v přesilovce, tak soupeře nijak extra nepřehrávali. Šance byli na obou stranách, ale zatím žádná gólová. V 67. minutě po dlouhém nákopu od brankáře Vilda, se odehrál souboj mezi hostujícím obráncem Vinklerem a mýtským Maškem. Míč už mířil do zámezí a vypadalo to, že plzeňský brankář Edelman bude rozehrávat od vlastní branky. Ale opak se stal pravdou! Rozhodčí z ničeho nic pískl do píšťalky a ukázal na pokutový kop! Míč si vzal Martin Buršík, který zachoval klidnou hlavu a brankář soupeře zůstal nehybně stát uprostřed brány - 1:0. Za minutu se dostal do šance i Nový, ale tentokrát byl brankář úspěšnější. Za chvíli měl další gólovku i Lávička, kterého vychytal Edelman. Rohové kopy hostujícího týmu byly neškodné, všechny míče úspěšně sbíral Vild. Deset minut před koncem ukázal hlavní rozhodčí žlutou kartu domácímu brankáři i petřínskému Zajíčkovi po vzájemném souboji. A za minutu dostal Zajíček druhou žlutou! Početní síly byly v tuto chvíli stejné. Následovalo posledních 5 minut tlaku hostů. I to domácí Slavoj přežil a dokázal zvítězit v derby Plzeňského kraje. 

 

 



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - J. Abrt [-] (11. M. Melka [-] ) , T. Hatina [-] , M. Buršík [-] , M. Brož [-] (20. O. Mašek [-] ) , M. Lávička [-] , D. Skopový [-] , M. Brož [-] , A. Brudna [-] , J. Hereit [-] , M. Nový [-] (86. M. Pfeifer [-] )

SK Petřín Plzeň
D. Edelman [-] - P. Zajíček [-] , D. Vodrážka [-] (83. Y. Skalozubov [-] ) , M. Provod [-] , O. Vinkler [-] , P. Bednář [-] , P. Klich [-] (63. L. Zoubek [-] ) , K. Bílik [-] (46. A. Demeter [-] ) , Z. Šimáně [-] , D. Heller [-] (42. M. Štefl [-] ) , L. Kotěšovec [-] (63. J. Vodrážka [-] )

ŽK: 39. M. Buršík , 41. D. Skopový , 82. J. Vild , 89. J. Hereit - 38. D. Heller , 82. P. Zajíček . ČK: 45. D. Skopový - 83. P. Zajíček .
Počet diváků: 252. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - ŠÁLKOVÁ Helena, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matěj Rybař

Expert: Jan Vild
Tip experta: remíza

Do Mýta přijede těžký soupeř, který má formu a bude chtít po Klatovech urvat další body, ale nebude to mít jednoduché.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

zajímavý fotbal nabízí tento souboj ze středu tabulky a domácí v něm budou brát tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů