Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2022 16:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DOHRAVKA: Dobrá Voda si poradila se Žabovřesky


Branky


16

Dohrávka 15. kola byla určena na velikonoční pondělí a dobrovodskou pouť si domácí pozvali tým ze Žabovřesk, aby ho povozili na kolotoči. Dobrá Voda hraje na jaře ve skvělé formě oproti Žabovřeskám, které zatím získali pouze bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka do šatny zaskočila

Domácí mladíci od začátku utkání dávali najevo, že budou chtít získat všechny body a pohybem dělali problémy hostující obraně. Byli rychlejší, běhavější, lépe kombinovali. Ale vázla jim finální fáze. Hosté se sice snažili, ale domácího brankáře téměř neohrozili. Když už to vypadalo, že poločas skončí 0:0, opřel se do míče domácí J. Šteyer a s přispěním teče hostujícího obránce překonal M. Škaroupku. Tak domácí ve 45. minutě vedli 1:0 a vykročili za 3 body.

Serbin opět udeřil

Ve druhém poločase domácí pokračovali v aktivní hře a ve spalování šancí. Mírná komplikace pro ně přišla v 67. minutě, kdy se hostům z ojedinělé šance podařilo vyrovnat. J. Pilný nahrál za obranu J. Horskému, který viděl ještě lépe postaveného M. Kudláčka a ten neměl problém uklidit míč k tyči. 1:1 To bylo však ze strany hostů vše a otěže utkání převzali agilní domácí. V 72. minutě se připomněl nejlepší střelec domácích D. Serbin a křižnou střelou po zemi strhl vedení na stranu D. Vody. 2:1 Domácí se stále tlačili do útoku a nutili hosty k chybám. Po jedné z nich fauloval D. Lukač Serbina a domácí zahrávali penaltu. S tou si však domácí Valenta poradil prach bídně a kopl míč do místní zahrádkářské kolonie. Nemusel však smutnit dlouho, v 84. minutě si našel míč v malém vápně a doklepl ho za bezmocného brankáře. 3:1 Tečku za utkáním udělal v 87. J. Šteyer, který svým druhým gólem v utkání stanovil konečný výsledek 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Filip Novák (hráč): Do zápasu kluci nastupovali s vědomím, že soupeř bude hrát tvrdě a nedá jim nic zadarmo, a to se také potvrdilo. Žabovřesky skvěle bránily, ale my více drželi balon a vytvářeli si šance. Chvíli to vypadalo, že si body rozdělíme, ale nakonec jsme to dokázali díky dobrému konci strhnout na naší stranu. Pro nás velmi důležité bodíky!

TJ Sokol Žabovřesky
Martin Kudláček (hráč): Domácí vyhráli zcela zaslouženě. Byli po celý zápas lepším a fotbalovějším týmem. My s nima drželi krok do 70. minuty. Pak jsme bohužel fyzicky odpadli a dostali jsme 3 branky. Na jaře se nám vůbec nedaří. Ze 4 utkání máme jen bod a to je málo. Musíme teď doma zabrat a urvat body proti Loko. Věřím, že skvělí domácí fandové nás dotlačí pro 3 body.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - C. Novotný [-] , D. Serbin [-] , P. Choboda [-] , T. Valenta [-] , J. Marek [-] , P. Hoffmann [-] , P. Pajerský [-] , A. Arnold [-] , J. Štorek [-] , J. Šteyer [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - V. Hrabčák [-] , P. Schacherl [-] , D. Lukač [-] - J. Hála [-] , J. Hála [-] , D. Ryneš [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] - M. Kudláček [-] , J. Horský [-]

ŽK: 33. D. Serbin - 27. M. Kudláček .
Hráči zápasu: J. Šteyer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - MAREŠ Ondřej (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

My bohužel máme tenhle víkend volno, hřiště na Dobré Vodě je pod vodou a proto je tento zápas odložen na Velikonoční pondělí 18.4. Nebude nás tam čekat nic jednoduchýho, naopak mladý kluci hrajou výborně a proto si tam jedeme pro zlatý bod!:-)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích