1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 14:00

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior remízoval s Jankovem


Branky


16

Přečtěte si reportáž ze zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Poslední zápas podzimu na domácí půdě měl být pro domácí dle jejich představ tříbodový, ale pravda byla jiná. Sice Strakoničtí udrželi domácí neporazitelnost, ale ztráta dvou bodů je mrzí. Do zápasu vstoupili domácí opět vlažně a hosté je hned druhým útokem potrestali v 8. minutě, když Sypal po nedůrazu ve vápně prostřelil vše co mu stálo v cestě - 0 : 1.

 

V 18. minutě se domácím podařilo vyrovnat, když z ničeho nic se k odraženému balonu dostal Krýsl za hranicí vápna a krásnou střelu poslal k tyči - 1 : 1. Ve 23- minutě hostující Kollár z dobré pozice přestřelil. Až ve 27. minutě přišla od domácích první pěkná akce, ale gólem neskončila, i když by si ji zasloužila. Krejčí poslal do brejku rychlonohého Noska a ten těsně minul branku. Ve 30. minutě si druhý brejkový pokus zopakoval a skončilo to stejně, takže se skóre neměnilo. Do konce poločasu přišla ještě jedna velká příležitost a tentokráte hostů. Beneda z malého vápna pouze trefil dobře postaveného Lízala.

Druhý poločas

 Do druhého poločasu domácí vstoupili mnohem aktivněji a rodily se i příležitosti ke skórování, ale nebylo jim přáno dosáhnout branky. Ve 49. minutě Krejčího střelu z přímého kopu hostující brankář Šturma chytá. V 59. minutě Zoubek přesně našel ve vápně nabíhajícího Krejčího a ten z voleje trefil přihlížejícího a v ten moment dobře postaveného Šturmu. V 65. minutě z levé strany unikl Máška svému strážci a jeho střelu bravurně chytil Šturma. Na závěr tedy v 9.  minutě stálo při hostech štěstí, když Zoubek dobře utaženou střelu poslal z 20 metrů jen těsně vedle.

Stats

Rohy :     5 : 5

Střely na branku :  7 : 4

Střeli mimo branku :  5 : 3

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - J. Benedikt [-] , J. Krýsl [-] , K. Krejčí [-] , J. Nosek [-] (72. D. Doležal [-] ) , O. Chalupa [-] (46. D. Zoubek [-] ) , R. Zahrádka [-] , M. Říha [-] (46. T. Zelenka [-] ) , M. Rozhoň [-] , J. Máška [-] , O. Šimek [-]

SK Jankov
B. Šturma [-] - P. Klíma [-] , F. Lošek [-] , L. Fajtl [-] , M. Bláha [-] - P. Mizera [-] (77. M. Lovička [-] ) , A. Sypal [-] , M. Kroneisl [-] , P. Řehoř [-] (90. V. Jirkovský [-] ) , M. Kollár [-] - M. Benda [-]

ŽK: 49. F. Lošek , 62. P. Mizera .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: Polák Jiří - ŽUREK Roman, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích