Šlágr kola ovládl domácí Borek


Branky


14

Na Borek zavítal velice silný soupeř z Dobré Vody, který se aktuálně nachází na třetím místě OP a rozhodně nepřijel jen bránit. Domácí už skoro tradičně postrádali několik hráčů a tak se musela zbylá skupinka hráčů v čele s kapitánem Martinem Leštinou semknout a podat nadstandardní výkon pokud chtěli pomýšlet na tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

DO KABIN ZA NEROZHODNÉHO STAVU

Už od prvních minut se hrál atraktivní, důrazný fotbal, který svou kvalitou vysoko převyšoval úroveň OP. Do první velké šance se po krásném pasu za obranu od D.Šťastného hnal L.Horejš v poslední chvíli si však míč trochu ukopl a hostující gólman stačil zakročit. To však bylo z domácí strany na dlouho vše a iniciativu přebrali hosté, kteří diktovali tempo hry, měli lepší pohyb a míč častěji na svých kopačkách. Odměny se dočkali ve 32.min kdy pronikli po pravé straně až do vápna a zpětná přihrávka přesně našla Dmytro Serbina který poslal hosty do vedení 0-1. I nadále byli hosté lepším týmem a jejich vedení mohl navýšit P.Choboda, ale jeho hlavička těsně minula pravou tyč. Ve 42.min Radek Horejš vybojoval míč na útočné polovině udělal si delší kličku do vápna a do protipohybu brankáře vyrovnal na 1-1. Ve 45.min mohl hostům vrátit vedení T.Valenta jeho dobře zahraný trestný kop však na čáře bravurně zalepil domácí brankář Martin Pytel a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

DOMÁCÍ ZABRALI A BEROU VŠECHNY BODY

Po promluvě v kabině vlétli domácí do druhého poločasu jako vyměněný a už ve 47.min poslal domácí do vedení po závaru ve vápně Martin Bukovinský 2-1. Třetí gól vysel ve vzduchu, ale dvakrát mířil nepřesně R.Horejš a svůj nájezd neproměnil ani L.Horejš. A tak udeřilo na druhé straně. K trestnému kopu si stoupl Tomáš Valenta a přes zeď mířil přesně k pravé tyči 2-2. V této pasáži se hra přelévala nahoru dolů a bylo zřejmé, že kdo dá třetí gól výrazně se přiblíží ke třem bodům. Nejprve po centru R.Horejše mířil V.Baščevan koníčkem do spojnice tyče a břevna vzápětí rychlí brejk hostů bravurně zlikvidoval na hranici vápna domácí gólman M.Pytel. Další šanci měl J.Marek ale jeho střela našla připraveného M.Pytla. Na druhé straně pálil z malého vápna L.Kantor jen nad branku a nebezpečnou střelu svého stopera bravurně vyhlavičkoval z čáry gólman J.Pauer. V 87.min se domácí opět dostali do vedení. V.Baščevan našel přihrávkou na zadní tyči volného Libora Horejše, který nádhernou střelou od spojnice rozpoutal neskrývanou radost domácích hráčů i fanoušků 3-2. Hosté byli v šoku čehož dokonale využil kanonýr Vjačeslav Baščevan a svůj únik zakončil krásným lobem a pečetil tak na konečných 4-2 pro domácí. Obě mužstva podali výborný výkon a přihlížejícím fanouškům se fotbal musel líbit.

 

 

Za týden Borek jede k poslednímu venkovnímu utkání do Borovan. FK BOREK OLÉÉ



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Stanislav Bryx (trenér FK Borek): Více takových sobot" jedna dcera super výkony na plaveckých závodech v Písku, druhá odběhla super čas na závodech půlmaratonu v ČB a já na Borku dostal od "mých" boreckých srdcařů 3 body za vítězství s dobrou !! Dobrou Vodou. To že nás čeká další silný soupeř jsem věděl, ale dneska byla Dobrá Voda ještě o kousek silnější než ostatní soupeři a první poločas i bohužel lepší než FK . Druhý poločas byla proměna k výraznému zlepšení z naši strany a "mladíci" v zeleném pod tlakem chybovali . Na velké šance jsme ho vyhráli 5:2 a na góly 3:1 a to rozhodlo . Nebudu si stále stěžovat , že chybí X zraněných , protože už to "nejsem od výborných výkonů kluků schopen rozeznat" . Na závěr musím říci , že i kdybychom se dnes rozešli remízou na kterou to vypadalo, tak bych musel stejně pochválit jako chválím výkon rozhodčích , kteří jedno z tvrdších utkání zvládli dobře.

SK Dobrá Voda
Filip Novák (hráč): Borek byl velice silným soupeřem, ale myslím si, že jsme je v určitých fázích zápasu dokázali přehrávat, zejména v prvním poločase. Bohužel jsme opět dojeli na zbytečné chyby v rozehrávce a na nedostatek důrazu ve vlastní šestnáctce. Po zápase jsme byli velmi zklamaní, protože na bod to určitě bylo a dle mého by to k průběhu zápasu více sedělo. Každopádně nám nezbývá nic než Borku pogratulovat a soustředit se na další utkání.



Sestavy



SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - P. Choboda [-] , D. Šedivý [-] , T. Valenta [-] , D. Hostek [-] , J. Marek [-] , P. Hoffmann [-] , P. Pajerský [-] , M. Chalupa [-] , F. Novák [-] , J. Štorek [-]

ŽK: 44. R. Horejš .
Hráči zápasu: R. Horejš - P. Choboda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - POJAR Pavel, KOTNAUER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 10. 2021 11:36
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 14:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 13:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 14:43

Tip: výhra domácích