0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:30

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbrankovou remízu si odvezli hráči Žabovřesk z Dobré Vody


Branky


16

V sobotu 10.10. se konal zápas mezi Dobrou Vodou a Žabovřeskami. Před zápasem jsme se mohli potýkat s velice sychravým počasím, díky čemuž byl trávník ve špatné kondici, ale i tak byl zápas v 15:30 odstartován.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádnou fotbalovou krásu první poločas nenabídl

Oba dva týmy začaly první půli opatrně hlavně díky tomu, že terén byl velice nevyzpytatelný. Ani jeden z týmů se nedokázal probojovat skrze obranu týmu druhého, a tak se hrál celou první půli fotbal na středu hřiště. Hosté si do zápasu přivezli obrovskou dávku důrazu a domácí se této hře přizpůsobili, takže jsme se spíše než fotbalovou krásou mohli “kochat” opravdu tvrdými zákroky.

Krom červené karty druhá půle taktéž moc fotbalového nepřinesla

Druhá půle měla téměř stejný průběh, jako půle první. Šancí bylo pomálu, zatímco tvrdých zákroků přibývalo. Šance, která stojí za zmínku, je akce hostů z 55. minuty, kdy P. Schacherl na půlce obešel dva domácí hráče, nahrál J. Horskému, ten mu krásně vrátil do vápna mezi obránce a domácí pouze se štěstím vyrazili hezkou střelu na roh. Největší událostí zápasu tak bylo, když se mladičký J. Šteyer z týmu domácích utrhl hostující obraně a kdyby za záchranou brzdu nezatáhl obránce Jakub Hála, tak by utíkal sám na bránu. Hostující hráč tak v 82. minutě vyfasoval červenou kartu, ale na pevnosti obrany to nic nezměnilo. Zápas skončil bez branek 0:0.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Filip Novák ( hráč ): Zápas byl boj od začátku až do konce. Chtěli jsme 3 body, ale výkon tomu neodpovídal a řekl bych, že zápas skončil dělbou bodů právem.

TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): Věděli jsme, že nás čeká mladý, nadějný a běhavý tým. Proto jsme jim to chtěli znepříjemnit naší tvrdou hrou a to se podařilo. I když některé zákroky byly za hranou, což uznávám ( Jakub Hála právem červená a na konci zápasu jí mohl dostat Honza Horský za zbytečný dojetí ). Ovšem domácí stoper v první půli také vzal nesmyslně Petra Schacherleho. Rozhodčí měl rozdat za zápas tři červený a byl by klid. Ostatní zákroky byly v rámci možností. Mladý kluci si asi jen tak nezvyknou na náš tvrdší styl hry :-). Hra se odehrávala spíše mezi vápny se spousty soubojů a nějak extra velká šance na žádný straně nebyla. Z hodně podmáčeného terénu bod za remízu bereme. Teď budeme trénovat a budeme doufat, že si ještě na podzim zahrajeme. Chci poděkovat našim klukům za makání v posledních třech týdnech ( tréninky i zápasy ) a našim ULTRAS fanouškům, kteří dorazili i ve škaredým počasí a stáli za plotem u kostela :-)



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - M. Bachratý [-] , J. Šteyer [-] , P. Choboda [-] , F. Novák [-] - L. Janák [-] , P. Hoffmann [-] , P. Nekola [-] , T. Valenta [-] - P. Pajerský [-] , D. Hostek [-] -

TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - D. Lukač [-] , V. Hrabčák [-] , J. Hála [-] - J. Lapeš [-] , J. Hála [-] , V. Caletka [-] , L. Formánek [-] , T. Hála [-] - J. Horský [-] , J. Tušl [-]

ŽK: 39. P. Pajerský - 55. P. Schacherl , 89. J. Horský . ČK: 82. J. Hála .
Hráči zápasu: J. Pauer - M. Škaroupka .
Místo: Dobrá Voda. Rozhodčí: STACH Josef - ČERVENÝ Petr (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 12:09

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jiří TOMÁŠEK
Tip experta: výhra domácích

Papírové předpoklady mluví jasně a byl by naprostý nerozum, vsadit jinak než na domácí. Leda, že by Žáby vytáhly svůj tajný trumf v podobě Jirky Hüttnerů, to jediný by snad mohlo trošku zamíchat s kartami.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích