Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jiřicích zvítězili hosté z Řečice


Branky


20. J. Dvořák , 22. D. Vincenc , 84. D. Vincenc - 6. T. Obranec , 17. T. Obranec , 21. T. Obranec , 63. D. Roubal , 84. T. Obranec (p.)
19

Podmáčený terén přinesl důrazné utkání s mnoha góly, ve kterém zvítězila Řečice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli o jednu branku

V pochmurné a neobvykle chladné říjnové odpoledne vyběhla obě můžstva k zápasu možná i trochu nerada. Hlavně domácí fotbalisté působili v úvodu zápasu poněkud zakřiknutě, navíc hned v šesté minutě darovali Červené Řečici trestný kop. Z toho se pod břevno trefil T. Obranec. Tentýž hráč skóroval znovu jen o pár minut později, když využil brejkové situace, obhodil si vyběhnuvšího brankáře a zakončoval do odkryté branky. Jiřické vrátil do hry J. Dvořák, který využil podmáčeného terénu ke střele a byť svou slabší nohou překonal hostujícího gólmana. Střely ze střední vzdálenosti byly v tomto utkání největší zbraní a pro brankáře takřka neřešitelným úkolem. K jedné takové se dostal i T. Obranec a zkompletoval hattrick. Do polačasu však na rozdíl jedné branky snížil D. Vincenc.

Ve druhém poločase diváci viděli "špinavý" boj

Vzhledem k neustávajícímu dešti se travnatá plocha měnila v kluzkou bahení lázeň a bylo jasné, že zbytek utkání bude už více bojem, než fotbalovým zážitkem. Přestože se domácí Jiřice v druhém poločase tlačily dopředu znovu poměrně lacino inkasovaly, když rohový kop řečicckých propadl chumlem hráčů na přední tyči až do branky. Zápas pak definitivně rozhodla penalta po faulu na unikajícího útočníka hostí a z ní následující čtvrtý gól T. Obrance. Za Jiřice pak už stejně jako v první tak i v druhé půli korigoval výsledek D. Vincenc, když na jeho střelu z vápna i vinou podklouznutí brankář Řečice nedosáhl.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč): Zbytečný trestný kop, nezachycený brejk, propadnutí na přední tyči po rohovém kopu i penalta, to jsou až moc laciné branky, které v poslední době dostáváme. Nutno ale přiznat, že Řečice byla o něco bojovnější, což na tomhle terénu rozhodovalo. Navíc hosté i několikrát nastřelili brankovou konstrukci, takže jejich vítězství je zasloužené.




Sestavy


SK Jiřice
O. Vitera [-] - D. Vincenc [-] , P. Příhoda [-] , P. Novák [-] , J. Dvořák [-] , M. Hájek [-] , R. Jůzl [-] (71. J. Řezáč [-] ) , F. Jiřík [-] , P. Hložek [-] (60. V. Pinkas [-] ) , J. Vincenc [-] , V. Zach [-]

TJ Tatran Červená Řečice
J. Brázda [-] - J. Popovič [-] , Z. Káva [-] - T. Obranec [-] , V. Pulda [-] - J. Aldorf [-] (46. Z. Kubíček [-] ) , J. Keller [-] , O. Sajner [-] , J. Dýnek [-] , V. Nedohybchenko [-] , D. Roubal [-]

ŽK: 43. J. Vincenc - 16. Z. Káva , 69. V. Pulda .
Hráči zápasu: D. Vincenc - T. Obranec .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: TOMŠŮ Václav - SADSKÝ Stanislav (N), GAUPMANN Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Drdla

Expert: Martin Drdla
Tip experta: remíza

Očekávám hodně vyrovnané utkání a hodně branek. Za domácí se určitě trefí jeden z Vincenců a za hosty Tomáš Obranec.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů