2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva ČB "B" si v derby rozdělila body s Dobrou Vodou


Branky


13

13. kolo okresního přeboru svedlo dohromady týmy domácí Lokomotivy ČB "B" s nedalekým rivalem z Dobré Vody. Derby sousedů slibovalo vyhrocenou bitvu. Utkání začalo se zpožděním a místo ve 14 hodin bylo zahájeno až v půl třetí s krátkou rozcvičkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě neproměněné penalty a vedoucí gól hostů

Začátek zápasu vyšel lépe hostům, ale domácí brankář R. Štěpánek nemusel řešit žádnou vážnější situaci. První vážnější šanci mohli diváci vidět v 18. minutě, kdy se přes dva hostující obránce šikovně protáhl Pavel Kříž, aby následně byl ve vápně faulován A. Novákem. K nařízené penaltě se postavil domácí kapitán Jonáš Zýka, jeho nepříliš povedenou střelu vystihl gólman J. Pauer a poté si poradil i s dorážkou. Výhodu pokutového kopu dostali vzápětí i hosté. K. Klíma se zkušeně dostal do vápna a po kontaktu s Janem Bobkem upadl. Na penaltový puntík si míč připravil také kapitán Aleš Novák a svojí prudkou střelou orazítkoval pouze břevno. Na první gól tak museli diváci čekat až do 32. minuty. Po chybě v rozehrávce Lokotky se dostal ke střele velmi dobře hrající Karel Klíma a přesnou střelou k tyči nedal nárok R. Štěpánkovi - 0:1. Stejný stav vydržel do konce prvního poločasu.

Zajímavý průběh utkání nabídl i druhý poločas

Do druhého poločasu domácí změnili rozestavení. T. Choutka se posunul do středu hřiště, který domácím v prvním poločase chyběl. Mnohem lépe také domácí vstoupili do druhé půle a odměnou jim byla vyrovnávací branka. Patrik Vaněk zatáhl balón v 56. minutě po lajně a přesným centrem našel na zadní tyčí Tomáše Choutku, který zkušeně prostřelil J. Pauera - 1:1. O 6 minut později bylo pro domácí ještě veseleji. Ve skrumáži před hostující brankou si nejlépe vedl stoper Petr Fantyš - 2:1. Vedení domácím ale nevydrželo dlouho, to když nikým nepokrytý Karel Klíma dokázal R. Štěpánka prostřelit podruhé - 2:2. Ani jeden tým se nechtěl smířit s bodem. Nejprve mohl z rohu strhnout vedení na dobrovodskou stranu P. Hoffmann, jeho gólovou hlavičku ale vykopl z brankové čáry Z. Gregor. Na druhé straně z 20 metrů vystřelil velmi dobře hrající J. Weinreb, jeho rána ale pouze orazítkovala břevno, odrazila se k Pavlu Křížovi, který hlavou přiťukl míč na Patrika Vaňka a ten již dostal balon za brankovou čáru. V ten moment si vzal hlavní slovo rozhodčí J. Feitl. Přes signalizovaný ofsajd nejprve branku uznal, aby si o minutu později vše rozmyslel a branku pro změnu zase odvolal. Toto rozhodnutí vyvolalo spousty emocí na obou stranách. Domácí se ještě pokusili do konce zápasu strhnout vedení na svojí stranu, ale žádná vážnější šance již nepřišla a tak utkání skončilo asi zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Zdeněk Gregor ( hráč ): Na derby jsme se všichni moc těšili a doufali jsme, že konečně doma získáme 3 body. Zápas nakonec skončil podle mě zaslouženou remízou. Ještě jsem chtěl něco říct k panu rozhodčímu Feitlovi, ale nemá to smysl.

SK Dobrá Voda
Jan Baštář ( předseda a hráč ): Bohužel jsme v prvním poločase, kdy jsme domácí jasně přehrávali ve středu pole, dokázali vsítit pouze jednu branku a ve druhém poločase přišel trest. Utkání, ve kterém jsme měli vyhrát, jsme nakonec byli rádi za bod. Bohužel šance, které máme, neproměňujeme.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
R. Štěpánek [-] - P. Fantyš [-] , J. Bobek [-] , J. Zýka [-] - Š. Sahan [-] , S. Hlavinka [-] , Z. Gregor [-] , J. Weinreb [-] - R. Fošum [-] , P. Kříž [-] - T. Choutka [-]

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - P. Hoffmann [-] , A. Novák [-] , K. Klíma [-] , J. Marek [-] , D. Hostek [-] , J. Baštář [-] , P. Choboda [-] , O. Jirák [-] , Z. Frolík [-] , T. Kratochvíl [-]

ŽK: 64. P. Kříž , 75. S. Hlavinka - 72. K. Klíma .
Hráči zápasu: P. Fantyš , J. Weinreb - K. Klíma .
Místo: Lokomotiva ČB. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Feitl Jaroslav - KAMIŠ Petr (N), CAHÁK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 20:35

Tip experta: výhra domácích

Dobrá Voda je určitě favorit utkání, ale v derby je klidně možné, že to domácí béčko nabije hráči z áčka a uspěje.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:08

Tip: výhra domácích