Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda nešetřila góly rezervu Hluboké


Branky


20

Úvod sezóny nezastihl ani jeden tým dnešního zápasu mezi Dobrou Vodou a hosty z Hluboké "B" v nejlepší formě. Domácí tým podlehl na hřišti posledního vítěze OP Olešníku "B"/Temelínu vcelku jasně 2:5 a rezerva Hluboké nestačila v domácím prostředí na mužstvo Zlivi - 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vcelku jasné vedení domácího mužstva po prvním poločase

Do domácího zápasu se zkušeným mužstvem z Hluboké vstupovali domácí fotbalisté s respektem, ale s jednoznačným cílem, vybojovat tři body. Začátek zápasu byl z obou stran opatrný, ale poté už začali přicházet i první šance. Domácí tým a nováčka OP z Dobré Vody dostal do vedení po individuální akci ve 23. minutě Ctibor Novotný - 1:0. Poté domácí hráči převzali otěže zápasu a přidali i další góly. Na 2:0 zvýšil výstavní střelou ve 33. minutě Tomáš Valenta a na 3:0 v 36. minutě po krásném uvolnění Karel Klíma. První poločas tak skončil tříbrankovým vedením týmu z Dobré Vody, i když hosté mohli v jeho samém závěru po jejich největší šanci ještě snížit.    

Domácí fotbalisté zostudili Hlubokou dalšími třemi góly

Do druhého poločasu šli domácí hráči s vědomím, dohrát utkání v klidu a popřípadě vedení navýšit. To se jim skutečně povedlo a přidali postupem herního času další tři branky. Nejdříve se prosadil dvakrát v 62. a 64. minutě Petr Pajenský, kdy se skóre posunulo na 4:0 a 5:0 a konečný výsledek pečetil v 83. minutě na 6:0 střídající Matěj Bachratý. Všechny tři branky padly jako přes kopírák po rychlém protiútoku po křídle a následném zakončení do odkryté branky. Hosté již neměli síly na zvrat, takže utkání skončilo jednoznačným vítězstvím nováčka OP z Dobré Vody.


Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jaroslav Jerhot ( vedoucí týmu ): Byl to z naší strany dobrý výkon, zakončený pěknými akcemi a góly. Všem hráčům patří dík a jsme samozřejmě spokojeni, ale musíme takto pokračovat i nadále. V dalším zápase přivítáme opět doma Borovany a budeme chtít naplno bodovat. Nutno dodat, že jsme hosty předčili zejména po fyzické stránce a za celý zápas jsme je nepustili do vážnějších střeleckých příležitostí.

TJ Hluboká nad Vltavou B
Martin Čuhaj st. ( fans ): Trenéři Hluboké ještě v pátek nevěděli, jestli vůbec v sobotu odjedou k zápasu, protože se z různých důvodů omluvilo 8 hráčů. Na Dobrou Vodu nakonec odjelo 12 hráčů. Zápas dopadl výhrou 6:0 domácího týmu, ale i když výsledek vypadá jako propadák hry Hluboké, i domácí fanoušci se shodli na tom, že si tak vysoko prohrát hosté nezasloužili.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - A. Novák [-] , K. Klíma [-] , D. Hostek [-] , P. Pajerský [-] , P. Nekola [-] , P. Choboda [-] , C. Novotný [-] , F. Novák [-] , T. Kratochvíl [-] , T. Valenta [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
O. Brůha [-] - M. Jankovský [-] , J. Štabrňák [-] , M. Kudrle [-] , M. Čuhaj [-] , O. Krátký [-] , P. Salva [-] , J. Kantor [-] , J. Rubick [-] , K. Štabrňák [-] , V. Marek [-]

ŽK: 70. T. Kratochvíl , 88. T. Valenta - 55. M. Kudrle .
Hráči zápasu: K. Klíma , P. Pajerský .
Místo: Dobrá Voda. Počet diváků: 104. Rozhodčí: Granec Robert - KOTNAUER Lukáš, CAHÁK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Milan PLACHTA
Tip experta: výhra domácích

Není to tak dlouho, co Dobrá Voda angažovala nového trenéra M. Dejmala a bude chtít určitě postoupit zpět do I.B třídy, takže podle mě v tomhle zápase vyhrají.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích