Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 10:15

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec porazil Hlubokou "B" a vrátil se na průběžné 2. místo


Branky


16

Vzájemný podzimní zápas mezi Srubcem a Hlubokou "B" předurčoval, že diváky čeká zajímavé fotbalové utkání se spoustou útočných akcí. Před půl rokem si vítězství 3:2 uhájila domácí rezerva Hluboké. Aktuální forma napovídala, že by Srubec měl být ve větší herní pohodě, když z posledních 5 zápasů prohrál jediný a uhrál 8 bodů proti 4 bodům rezervy Hluboké, která hned ve 3 zápasech z posledních 5 utkání odešla poražena.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly určily průběžný poločasový stav zápasu

Zápasy mezi Srubcem a Hlubokou "B" pokaždé nabídnou útočný fotbal z obou stran a to se také v neděli potvrdilo. Už ve 13. minutě podcenil domácí gólman D. Koprna vysoký centr z pravé strany do malého vápna a Miroslav Kudrle se na zadní tyči hlavou nemýlil - 0:1. Ovšem už za čtyři minuty tudíž v 17. minutě po krásné akci na jeden dotek srubecký R. Janoušek vybídl narážečkou k centru J. Leštinu, který perfektním prudkým míčem našel svého bratra Radima Leštinu a ten nezaváhal - 1:1. Hrálo se nahoru dolů a tak šance byly na obou stranách a diváci se nenudili.

Domácí byli produktivnější a zápas vybojovali ve svůj prospěch

Ve druhém poločase vyšla domácím pěkná kombinace. Konkrétně v 56. minutě R. Janoušek krásným obloučkem do vápna našel velmi dobře hrajícího R. Leštinu, ten zasekl před brankářem míč a předložil jej proti noze Janu Hekrdlovi - 2:1. V 73. minutě zahrával R. Janoušek trestný kop z levé strany a ránu z nějakých 28 metrů vytlačil brankář O. Brůha prsty jen na břevno, kde po jeho odrazu od země číhal Jan Hekrdla a hlavou zvýšil na 3:1. Hostující rezerva Hluboké měla asi častěji balon na svých kopačkách a dostávala se rychlou kombinací po celý zápas na polovinu domácích, ale obrana Srubce pracovala spolehlivě a obětavě. V 80. minutě po dlouhém nákopu z domácí obrany J. Mužík vybídl Radima Leštinu, který oklamal obránce a sám proti gólmanovi mazácky pečetil na konečných - 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): My se popravdě na zápasy s Hlubokou vždy těšíme, protože oni hrají fotbal za každé situace a to předurčuje kvalitní podívanou. Byl to pro nás velmi těžký zápas, kluci si sáhli na dno sil. Výsledek tomu nenapovídá, ale Hluboká hrála velmi dobře! My jsme tentokrát vytěžili z minima maximum. Jsme moc rádi za vítězství.




Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - J. Leština [-] , R. Janoušek [-] , R. Hálek [-] , J. Jindra [-] , J. Mužík [-] , R. Rottner [-] , R. Leština [-] , T. Kroupa [-] , F. Šálek [-] , J. Hekrdla [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
O. Brůha [-] - P. Salva [-] , V. Marek [-] , M. Jankovský [-] , K. Vácha [-] , O. Krátký [-] , J. Štabrňák [-] , J. Hrouz [-] , M. Čuhaj [-] , J. Procházka [-] , M. Kudrle [-]

ŽK: 36. R. Rottner , 45. J. Mužík .
Hráči zápasu: R. Janoušek , J. Hekrdla , R. Leština .
Místo: Srubec. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Patrik BROUSEK
Tip experta: výhra domácích

Zde vidím jasného favorita na pozici domácího týmu, takže volím vítězství Srubce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Srubec se na jaře trápí a nebude tomu jinak i v dalším domácím utkání, kam zavírá rezerva Hluboké. Očekávám vyrovnané utkání s dělbou bodů na konci utkání. Tipuji 2:2.

Tip: výhra domácích