Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:00

25.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maraton dal jiřickým velkou lekci z produktivity


Branky


18

Byť postavení obou týmů v soutěži slibovalo vyrovnanou a velkou bitvu o stíhání předních příček, tak podvědomě stále platilo, že jako favorit do utkání nastoupili domácí hráči Pelhřimova, kteří stále umí využívat svých zkušeností a na jaře o tom přesvědčují víkend co víkend. Nyní to odnesly Jiřice, které herně sice nepropadly, na druhou s přibývajícími minutami bylo stále více jasné, že "Kohouti" se domů vrátí bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odolávající hosté s kvalitním soupeřem vytrvale drželi krok

Ve velkém horku, které v nedělní odpoledne panovalo, se od počátku nehrál nijak rychlý fobtal. K vidění byly místy až profesorské kombinace pro Maraton tolik typické. Avšak ani jiřičtí se v kombinaci nechtěli nechat zahambit a také hned několikrát výrazně zahrozili. Velkou šanci měl po přenesení na pravou stranu osamocený R. Čepl, který ale z voleje zakončoval nad branku soupeře. Svou šanci o pár minut později nevyužil ani P. Novák. Jiřice tou dobou byly o něco lepším týmem, ale ve 25. minutě přišla laciná ztráta na půli hřiště a následný samostatný únik využil O. Liknarovych. Maraton, který doposud vyjma několika náznaků a jedné utažené střely mířící těsně vedle, neměl větší příležitost, se tak ujal snadného vedení. Do poločasu mohl ještě srovnat P. Příhoda, který, ale po příhrávce M. Jirků z blízka pouze nastřelil domácího brankáře domácích a branka J. Plačka nebyla uznána pro offside.

Maraton odpor Jiřic definitivně zlomil

V druhé půli již snaha Jiřic postupně opadala a do hry se stále více dostávali domácí. Ti krátce  po přestávce poslali přesný pas za obranu a následné přečíslení zakončil T. Vlček. Tentýž hráč si v 64. minutě zcela osamocený naskočil na rohový kop a o vývoji zápasu bylo rozhodnuto. Jiřice sice ještě zkusily přeskupit řady na hrát na tři obránce, nicméně z této snahy pramenil jen další brejk a hattrick pro T. Vlčka. Přesto se i nadále hrál oboustranně poměrně kombinační fotbal, přičemž i Jiřice se po delší odmlce několikrát prokombinovaly až k vápnu soupeře, leč jako ve všech předchozích případech je zradilo zakončení. Střeleckou impotenci Jiřic přerušil až v samotném závěru slalom a následný samostatný únik, který měl na svědomí M. Jirků.



Ohlasy k zápasu



SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Hlavně v první půli jsme zahodili hned několik vyložených šancí a chybou na polovině hřiště jsme pak vyloženě darovali gól Maratonu. Něco podobného následovalo i před druhou inkasovanou brankou a také gól z rohu byl jistě bránitelný. Nicméně tyto chyby a neproměněné šance znamenaly, že místo vyrovnaného kombinačního zápasu, jsme vysoko prohráli.



Sestavy


FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] , O. Liknarovych [-] , M. Moravec [-] , T. Vlček [-] , M. Vacek [-] , T. Zelenka [-] , J. Pavouk [-] , J. Kratochvíl [-] , R. Hejda [-] , M. Prchal [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - J. Vincenc [-] , P. Hložek [-] (60. R. Jůzl [-] ) , R. Čepl [-] - J. Plaček [-] , P. Příhoda [-] - M. Jirků [-] - P. Novák [-] , J. Dvořák [-] , V. Zach [-] , J. Jůzl [-]

ŽK: 70. T. Vlček - 79. J. Jůzl .
Hráči zápasu: T. Vlček - J. Plaček .
Počet diváků: 28. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - HERNA Václav (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Ambice Maratonu rozhodně nejsou postupové, ale že by měl dát zadarmo body Jiřicím, které na něj stále dotírají, to si nemyslím. Byť půjde o vyrovnaný zápas, tak poslední slovo budou mít domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích