Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2019 16:30

15.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po dvou prohrách Jiřice znovu s plným bodovým ziskem


Branky


14

Vytíženosti, jako u týmů hrajících Champions League se alespoň pro tento týden přiblížila i Poutník liga, kdy mezi tradiční víkendové zápasy bylo vloženo i odložené 15. kolo na sváteční středu. Do ní, jakožto favorit nastupovaly Jiřice proti stále se trápící Obratani, avšak ani domácí v posledních zápasech příliš neoslnily a díky dvěma prohrám začaly ztrácet na první Lukavec. V utkání s Obrataní však podle očekávání vyhrály a svůj další propad tabulkou prozatím zastavily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiřice během poločasu získaly dvoubrankové vedení, herně však Obrataň stále držela krok

  Zápas začala aktivněji Obrataň a několika útoky prověřila obranu domácích. Skóre se ale měnilo až když se do útoku pustily Jiřice. Po úniku na levé straně se dostal míč do oblasti penalty, odkud ho do sítě usměrnil kapitán P. Příhoda. O pár minut později se po narážečce zblízka a přesně pod víko prosadil J. Dvořák, čímž zvýšil na 2:0. Nicméně celkový obraz hry zdaleka nebyl tak jednoznačný, jak by se na základě dvoubrankového vedení mohlo zdát. Navíc další komplikace pro domácí přišla v samotném závěru poločasu, když se zranil M. Jirků.

Obrataň jedním gólem korigovala, inkasovala však další tři góly

V druhé půli oboustraně neurovnaná hra pokračovala, avšak postupem času Obrataň zvýšila aktivitu a na dlouhou dobu zatlačila domácí do obranného bloku. Z toho pramenilo také snížení, když si na kolmý pas za obranu naběhl D. Kudrnáč a s přehledem zakončil na zadní tyč. Tlak Obrataně pokračoval i nadále. Proti tomu, aby se tento tlak odrazil i ve změně skóre byl ale jiřický brankář R. Zabloudil, který se blýsknul dvěma skvělými zákroky. Jiřice se dostaly za půlku až v 76. minutě a hned se radovaly z branky, když centr P. Příhody zakončil P. Novák. Obrataň pak začala hrát ještě více vabank, čehož jiřičtí dokázali využít. Propadnuvší centr na zadní tyči doklepl do branky A. Borovička a pohlednou akci založenou křižným pasem ze středu hřiště zakončil po přiklepnutí J. Dvořáka neomylně D. Čepl, čímž uzavřel na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Konečné skóre hovoří poměrně jasně, ale nutno podotknout, že většina našich branek padla až v závěru utkání a do té doby jsme se o výsledek poměrné strachovali. Předvedená hra v posledních zápasech prostě není dobrá, nicméně jsme rádi, že to dnes vyšlo alespoň výsledkově.




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - M. Novák [-] , V. Zach [-] , P. Hložek [-] , J. Vincenc [-] - M. Jirků [-] (46. A. Borovička [-] ) , P. Novák [-] , P. Příhoda [-] , J. Dvořák [-] - D. Čepl [-] - Z. Čermák [-]

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - O. Pražák [-] , D. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , L. Vlach [-] , T. Lhotský [-] , F. Hovorka [-] , R. Vítamvás [-] , F. Tomovič [-] , P. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-]

Hráči zápasu: R. Zabloudil , J. Dvořák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - SADSKÝ Stanislav (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Tady čekám výraznou výhru Jiřic, které Obratani naloží co se do ní vejde.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích