Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinné vítězství Jiřic na hřišti posledního Čejova


Branky


13. M. Novák (p.) , 14. M. Jirků , 29. P. Příhoda , 43. D. Vincenc , 54. D. Vincenc , 63. J. Vincenc , 67. M. Jirků , 80. J. Vincenc , 84. V. Zach
16

Byť šel Čejov do utkání proti stále v čele bojujícím Jiřicím jako jasný outsider, málokdo si uměl představit, že se na hřišti rozpoutá taková přestřelka v podání jednoho týmu. Jiřice prakticky od začátku zápasu dominovaly a hra na jednu bránu se postupně začínala potvrzovat i v číslech. Apetit hostů neutuchal a tak může Čejov brát jako úspěch, že skóre v kolonce inkasovaných gólů svítí "pouze" jednociferné číslo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha hostů byla pro Čejov zdrcující

Doposud poslední Čejov bez několika hráčů základní sestavy od začátku působil ustrašeným až takřka odevzdaným dojmem, a tak jiřičtí poměrně v poklidu podnikali do jejich obrany jeden útok za druhým. Jediný, kdo především v prvních okamžicích zápasu a ještě několikrát během něj kladl odpor, byl čejovský brankář M. Vacata. Na něm si v úvodních minutách vylámali zuby jak M. Jirku, tak i J. Dvořák a mnozí další. Skóre se tak měnilo až po do středu brány zkušeně zahrané penaltě M. Nováka, která se pískala po jasném podražení D. Vincence. Hned o minutu později zaváhal v rozehrávce stoper O. Beneš a M. Jirků byl za svoje vysoké napadání po zásluze odměněn. Netrvalo to dlouho a po několika nepřesných střelách se mezi tři tyče trefil i kapitán P. Příhoda. Na poločasových 4:0 křižnou střelou z levé strany upravil D.Vincenc.

Čejovští se povozili na "řetízkáči", jenž se zastavil na čísle devět

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první, když střílený centr R. Čepla dostal za pomoci domácího obránce do sítě opět D. Vincenc. O deset minut později zvýšil z náběhu hlavou na 6:0 stoper J. Vincenc. Ani to jiřickým nestačilo a i nadále využivali chyb v čejovské rozehrávce. Z vysokého presu hostů se narodil sedmý gól, když na vápně vybojoval míč J. Dvořák a jeho nabídky využil ke vstřelení své druhé branky v utkání M. Jirků. Druhou branku v zápase o pár minut později přidal také J. Vincenc, když po přiťuknutí M. Jirků vystřelil z 20 metrů svou slabší levou nohou přesně k tyči. Na konečných 9:0 v závěru ještě uzavřel vysunutý slávista a sváteční střelec V. Zach, čímž udělal tečku za jednoznačným zápasem.



Ohlasy k zápasu



SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): K zápasu není moc co dodávat, Čejov se s výjimkou jedné střel v 90. minutě k ničemu nedostal. To my jsme se po troše trápení v úvodních minutách začali bez větších problému prosazovat a konečné skóre asi odpovídá průběhu zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Vacata [-] - A. Romaniuk [-] , L. Kratochvíl [-] , L. Moravec [-] , P. Nápravník [-] , J. Hložek [-] , P. Havel [-] , R. Smrčka [-] , J. Cvrček [-] , O. Beneš [-] , P. Mraček [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - V. Zach [-] , J. Vincenc [-] , J. Jůzl [-] , M. Novák [-] , R. Čepl [-] - J. Plaček [-] , M. Jirků [-] , J. Dvořák [-] , P. Příhoda [-] - D. Vincenc [-]

ŽK: 55. L. Moravec .
Hráči zápasu: J. Vincenc , V. Zach , J. Dvořák .
Místo: Čejov. Počet diváků: 55. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - SVOBODA Bohumil (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Humpolecké derby dvou týmů, které mají diametrálně odlišné starosti nabídne za mě jednoznačnou bitvu, jejíž výsledek domácí znovu nepotěší. Ty budou vzhlížet spíše k utkání Plačkov-Obrataň a k následujícímu víkendu, kdy se na dně tabulky bude lámat chleba.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů