0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o čelo vyhrál Lukavec, jenž si své postavení významně upevnil


Branky


19

Absolutní šlágr kola, střetnutí mezi prvním a druhým týmem soutěže bylo velmi opatrné a styl hry jakým se oba týmy prezentovaly jen potvrdil, že jde o opravdu důležité utkání, které může klidně rozhodnout o postupujícím. Díky šťastné brance z druhého poločasu mohou slavit hosté, kteří třímají ve svých rukách již šestibodový náskok na nyní druhý Maraton. Zda jde o náskok dostatečný napoví další vývoj v tabulce a nadcházejících 9 kol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas nenaplnil vysoká očekávání vkládaná do obou celků

Bojovné utkání, které se po většinu času odehrávalo ve středu hřiště. Tak probíhal zápas prvního s druhým týmem Poutník ligy. Ani jedno z mužstev nepředvádělo příliš pohledný kombinační fotbal, k vidění byly spíše nakopávané míče a důrazné souboje. První poločas tak nejen, že nenabídl divákům branku, ale ani žádné větší zakončení. Několik střel z kopaček Lukaveckých jiřickou svatyni výrazněji neohrozilo, a když už se míč dostal za záda R. Zabloudila, tak radost hostů zmařil zdvižený praporek pomezního. Ani Jiřice obraně Lukavce nezatápěly. V poločase tak na světelné tabuli zářil výsledek 0:0.

Z mnoha zajímavých šancí se ujala až střela hostujícího Prchala

Druhá půle pokračovala ve stejném duchu jako ta první. Možná měli domáci o něco častěji míč ve své moci a dostali se k několika centrům a trestným kopům. Ten z kopačky P. Hložka sice mířil do šibenice, ale hostují brankář ho v klidu lapil do svých rukavic. Udeřilo tak na druhé straně, když si lukavecký útočník naběhl na pas za obranu, patičkou přiklepl míč pod sebe a skákavá střela z kopačky V. Prchala se skrze rukavice brankáře Zabloudila dokutálela až do sítě. Jiřice se s výsledkem snažily něco udělat, ale jejich kombinace často končila v kličkách a špatné předfinální fázi. Přesto mohly alespoň vyrovnat, když se po propadnutém balónu řítil sám na gólmana střidající D. Čepl. Branku ale těsně minul, a tak si Lukavec odvezl z Jiřic plný bodový zisk, díky kterému si upevnil své postavení v čele OP Pelhřimovska.

Zdroj: http://www.skjirice.wbs.cz



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Utkání by asi více slušela remíza, jelikož ani jeden tým nic světoborného nepředvedl. Nicméně Lukavec svojí šanci proměnil, což nám se v samotném závěru zápasu bohužel nepovedlo.




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - R. Čepl [-] , J. Vincenc [-] , P. Hložek [-] (79. D. Čepl [-] ) , V. Zach [-] (66. Z. Čermák [-] ) - M. Jirků [-] , M. Hájek [-] , J. Dvořák [-] , J. Plaček [-] - D. Vincenc [-] , P. Příhoda [-] -

TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] (46. M. Chomát [-] ) - V. Prchal [-] , M. Zamrzla [-] , L. Krill [-] (83. D. Wenemoser [-] ) , J. Mařinec [-] , Z. Tržil [-] , V. Prchal [-] , M. Merenus [-] , S. Prokop [-] , A. Mišoň [-] (81. M. Chomát [-] ) , D. Slabý [-]

ŽK: 60. M. Hájek - 80. A. Mišoň .
Hráči zápasu: J. Dvořák - V. Prchal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - SADSKÝ Stanislav (N), MIŠOŇ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Jiřicím jde o stažení náskoku Lukavce v čele soutěže na dva body. Právě tenhle souboj jim dává jedinečnou možnost udělat zásadní krok k titulu. Ani Lukavec nic nepodcení a zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů