2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola Jiřice zvládly lépe a podzim zakončují v TOP4


Branky


17

Šlechta Poutník ligy na sebe narazila v závěrečném podzimním kole, které soutěž ukládá k dlouhému zimnímu spánku. Střetnutí mezi Jiřicemi a Červenou Řečici však zvládly o dva góly lépe domácí, kteří potvrdily, že se jim na jejich hřišti daří a ani příjezd prvního celku tabulky pro ně není žádnou překážkou na cestě za výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní tlak Jiřice přečkaly a nádavkem přidaly dva góly

Za sychravého počasí se na těžkém terénu v Jiřicích hrál od první minuty důrazný fotbal. Domácí začali dvěma nepřesnostmi ve středu hřiště, ze kterých však Červená Řečice nevytěžila větší příležitost. Na druhé straně přiletělo do vápna několik nebezpečných centrů, avšak také bez výraznějšího ohrožení branky. Skóre se tak měnilo až ve 25. minutě, kdy si na rohový kop naskočil zcela osamocený David Vincenc a s přehledem zakončil. Zaskočená Červená Řečice hrála v křeči, zápas se tak odehrával víceméně ve středu hřiště, což jiřickým vyhovovalo. Ti navíc měli míč na kopačkách o něco častěji a za svoji urputnost byli také odměněni. Na další centr si naskočil opět David Vincenc, jehož slabou hlavičku hostující gólman Brávek neudržel a aktivní útočník si hbitou dorážkou připsal druhou branku v utkání, čímž stanovil poločasové skóre 2:0 pro domácí.

Druhá půle branku ani drama nepřinesla

Na začátku druhé půle Jiřice poněkud zaspaly a daly šanci řečickým se trochu nadechnout. Ti však stejně jako v první části všemi náznaky šancí pohrdli a pokračovali ve zmaru, který je směrem dopředu provázel celé utkání. Ani Jiřice už si v ofenzivě příliš šancí nevypracovaly, a tak když nepřesnou hlavičkou odmítl zvýšit na 3:0 Jakub Vincenc, dohrávalo se oboustranně bojovné utkání z větší části kolem středového kruhu až do zdárného konce z domácího pohledu, kteří se s podzimem mohou loučit výhrou, zato Červená Řečice o své první místo v tabulce touto prohrou přišla a minimálně pro celou zimní přestávku ho přenechala o skóre lepšímu Lukavci.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč Jiřic): Tentokrát jsme na rozdíl od minulého týdne bojovali a nevypustili jediný souboj. Utkání oboustranně hodně bolelo a k vidění nebyl žádný pohledný fotbal, avšak cenné tři body, díky kterým byla závěrečná dokopná o to veselejší, zůstaly doma.




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - J. Jůzl [-] , J. Vincenc [-] , P. Hložek [-] (85. M. Novák [-] ) , R. Čepl [-] - P. Příhoda [-] (87. D. Čepl [-] ) , J. Plaček [-] , M. Hájek [-] , M. Jirků [-] - D. Vincenc [-] , J. Dvořák [-] -

TJ Tatran Červená Řečice
L. Brávek [-] - Z. Káva [-] , J. Dýnek [-] - D. Roubal [-] , V. Pulda [-] , J. Keller [-] - T. Obranec [-] , L. Chvalkovský [-] , J. Markvart [-] , J. Duchan [-] , J. Popovič [-]

ŽK: 58. M. Jirků , 65. P. Příhoda , 80. J. Vincenc - 53. L. Chvalkovský , 60. J. Duchan .
Hráči zápasu: J. Jůzl , D. Vincenc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PEKAŘ Miloslav - TOMŠŮ Václav, GAUPMANN Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Za mě jasný šlágr kola. V o něco lepší formě však celý podzim hraje Tatran a proto si dovolím i tady tipovat 2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 13:03

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 11:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 22:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:18

Tip: výhra domácích