Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I druhé derby Humpolecka na domácí půdě zvládly lépe Jiřice


Branky


16

Během loňské sezóny a startu té letošní si Jiřice vydobyly roli favorita soutěže, v posledních kolech však této pověsti nedostávaly. Nyní se jim, a stejně tak i Čejovu, naskytla možnost na nevydařené zápasy zapomenout. Humpolecké derby měly pevně ve svých rukou právě domácí hráči z Jiřic, kteří svému soupeři udělali svým výkonem ráznou čáru před rozpočet a výrazným gólovým rozdílem vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převahu potvrdily Jiřice svými góly až deset minut před koncem poločasu

Čejov přijel do Jiřic v natolik okleštěné sestavě, že prvních třicet minut odehrál dokonce v pouhých deseti lidech v poli. Ale i přesto, že jiřičtí v poklidu kombinovali a soupeři míč takřka nepůjčovali, branky se v přesilové hře diváci nedočkali. To vneslo do domácích řad trochu nervozity, která ale záhy opadla, když se ve 35. minutě po centru z pravé strany prosadil Lukáš Nesporý. V zápětí přilétl do vápna Čejova další nadýchaný centr tentokrát z kopačky Jakuba Dvořáka a na zadní tyči zakončující David Vincenc se hlavou nemýlil. A jelikož se střela Petra Příhody ze střední vzdálenosti mezi tři tyče nevešla, šlo se do kabin za stavu 2:0 pro domácí.

K překvapivému zvratu se Čejov nepropracoval

V druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Čejov v jeho úvodu sice zahrozil z několika centrovaných trestných kopů, ale to bylo z jejich strany vše. Tempo zápasu až do jeho konce zcela jednoznačně určovali domácí a herní převahu dokázali vyjádřit i brankami. Nejprve z dálky propálil rukavice brankáře Martina Krupičky utaženou dělovkou David Vincenc a připsal si druhou branku v utkání. Pozadu nechtěl zůstat ani druhý jiřický útočník Jakub Dvořák, a ten dokonce hned dvakrát rozvlnil sít, pokaždé po přesné střele z levé strany. Čejov si už jen v samotném závěru připsal čestný zásah, když střelu z trestného kopu brankář Zabloudil pouze vyrazil před sebe a hostující Andrii Romaniuk neměl s dorážkou do prázdné brány sebemenší problém. Jiřice tak konečně po delší době naplno bodovaly a vracejí se zpět na druhé místo.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč Jiřic): Jsme rádi, že jsme se konečně trochu chytli, ikdyž ztratit body v tomto zápase by byla ostuda. Herně to sice pořád není takové jako na začátku soutěže, ale máme po delší odmlce tři body a s těmi jsme samozřejmě spokojení.




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - R. Čepl [-] , P. Hložek [-] , J. Vincenc [-] , V. Zach [-] - J. Jůzl [-] , M. Hájek [-] , P. Příhoda [-] - J. Dvořák [-] , D. Vincenc [-] - L. Nesporý [-]

TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - J. Svoboda [-] , L. Moravec [-] , J. Rohovec [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , J. Hložek [-] , R. Smrčka [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-] , A. Romaniuk [-]

Hráči zápasu: D. Vincenc - O. Beneš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - SADSKÝ Stanislav (N), SVOBODA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Jiřice jsou poslední kola v útlumu, jenže ani Čejov si nemůže moc vyskakovat. Předpokládám, že tenhle zápas pomůže domácím se znovu nastartovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích