Lhotka čtyřmi góly sestřelil Klatovy


Branky


37

Beroun v rámci pátého kola přivítal Klatovy, které při pohledu na tabulku byly favoritem. Tento zápas ale ukázal, že byl opak pravdou. Beroun o své výhře rozhodl již v prvním poločase, navíc má v kádru čtyřgólového Lhotku, který výhru režířoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhotkova one man show

Úvod utkání nabídl rychlý gól. Hned ve 2. minutě využil dobrého zakrytí svého spoluhráče na úrovni šestnáctky Lhotka a poslal v pádu Beroun do vedení - 1:0. V 17. minutě to byl opět tentýž hráč. Šebek sebral dlouhý míč za obranu, následně dlouhý nákop Štrougala z obranné poloviny mířil na Lhotku, který šel do souboje s brankářem Rojíkem a dokázal míč přes něj dostat do sítě - 2:0. Klatovy o dvě minuty později srovnaly, když Krejčí obdržel přihrávku mezi obránce a před Šebkem se nemýlil - 2:1.

 

Uběhly čtyři minuty a Lhotka zkompletoval hattrick. Štrougalovo dlouhé autové vhazování dokázal domácí útočník tísněny bránícím hráčem dostat nekompromisně do branky - 3:1. Uběhlo deset minut a hlavní slovo měl opět domácí kanonýr, kterému patřil tento zápas. Počta dokázal i přes nedovolený zákrok na svou osobu posunout míč na Lhotku, ten postupoval do vápna. Zaseknutím se zbavil skluzujícího obránce a propálil Rojíka - 4:1.

 

Ve 39. minutě se podařilo tečovanou střelou na zadní tyč o obránce Krejčímu snížit, branka však neplatila pro předchozí útočný faul. Poslední slovo v prvním poločase měl Sklenář, kterého po vyhraném souboji poslal Lhotka. Prvně jmenovaný postupoval ze strany a nepříliš prudkou střelou na přední tyč překonal Rojíka - 5:1.

 

 

Zápas se jen dohrával

Druhá půle mohla nabídnou Lhotkův čtvrtý gól, ve vyložené šanci ale domácí útočník neuspěl. Zápas se už jen dohrával, příliš šancí k vidění nebylo. Po rohovém kopu v 60. minutě se do vzduchu pověsil Žáček, ale jeho polonůžky minuly berounskou svatyni. V 72. minutě se dostal z levé strany ke střele Diviš, ale domácí brankář jeho pokus nadvakrát kryl. Oba celky prostřídávaly hráče a utkání se dohrálo za neměnného stavu.



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek, vedoucí týmu: "Utkání jsme zvládli skvěle a do poločasu rozhodli. Blýskl se Lhotka, který vstřelil 4 branky a na další přihrál. Ve druhém poločase ještě postupoval sám na branku, ale bohužel nedal. Celý mančaft zaslouží pochvalu."

SK Klatovy 1898
Michal Čadek, trenér: "Do Berouna jsme jeli neprohrát. Jenže domácí nás tak trošku zaskočili a z první příležitosti dali gól. Za chvíli přidali další, ale my jsme stačili zareagovat Krejčím. Bohužel naše obrana v sobotu vypadala jako cedník a Tomáš Lhotka si uděl ze zápasu galapředstavení. Do poločasu byl výsledek určen a ten druhý se již pouze dohrával. Beroun nám jasně ukázal, jak se hraje o body, bojoval a šel za vítězstvím. My jsme zřejmě, ač jsem s tím nepočítal, vyrazili do Berouna na místní trhy. Tohle se nesmí opakovat."



Počet diváků: 180. Rozhodčí: Cichra David - ŠVAGR Tomáš, KREJSA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Cichra David: 3
Občerstvení - nápoje: 3
Občerstvení - jídlo: 1
Hrací plocha: 3
Zázemí: 4
Výkon domácích - Český Lev - Union Beroun: 10
Výkon hostů - SK Klatovy 1898: 1
Hodnocení hráčů - domácí: Pavel Šebek - 10, Jakub Krůta - 10, David Počta - 10, Jan Král - 10, Martin Krčma - 10, Michal Pelikán - 10, David Soukup - 10, Jiří Počta - 10, Lukáš Markvart - 10, Peter Pipiška - 10, Dominik Rigo - 10, Tomáš Ježek - 10, Lukáš Sklenář - 10, Tomáš Lhotka - 10, Martin Štrougal - 10, Daniel Poslední - 10, Martin Hůla - 10,
Hodnocení hráčů - hosté: Jaroslav Rojík - 1, Michal Marek - 3, Tomáš Jůda - 4, Zdeněk Cibulka - 4, David Žáček - 1, David Tříska - 1, Lukáš Krásný - 1, Daniel Pavlovič - 2, Martin Janda - 1, Milan Mészáros - 1, František Diviš - 3, Michal Vlček - 3, Lukáš Bálek - 4, Karel Krejčí - 2, Jakub Szedmák - 3, Jindřich Sojka - 3,

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Do Berouna by se mělo jezdit pro body. Předminulý víkend ovšem z Berouna odjížděli zklamaně hráči Přeštic, kteří v Berouně vedli v 90' 1:0, ale nakonec prohráli 1:2. Klatovy podobnou senzaci nepřipustí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů