3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústrašín se znovu proti Jiřicím nedokázal prosadit a domů si odváží "trojku"


Branky


9. M. Jirků (p.) , 25. J. Dvořák , 50. P. Příhoda
12

Obětí horké jiřické půdy se tento víkend stali hráči Ústrašína. Ti se i ve druhém jarním kole utkali se soupeřem z Humpolecka. Na rozdíl od vítězného klání Na Kálvárii s Plačkovem však tentokrát narazili právě v Jiřicích, které jednoznačnou výhrou 3:0 potvrdily, že i na jaře se s nimi pro boje o čelo tabulky bude muset počítat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Jiřic hosté nezachytily

Domácí SK Jiřice začaly velmi aktivně především díky nebezpečným kolmým míčům za obranu. Právě po jednom z těchto nakopávaných míčů byl v hostujícím vápně Ústrašína faulován Petr Tůma a pískala se penalta. Tu dokázal napoprvé brankař Rohovec vyrazit, míč se ale odrazil pouze ke kopačkám Miroslava Jirků, který si s dorážkou již dokázal poradit. Na další gólovou radost domácích se čekalo čtvrt hodiny. Jakub Dvořák využil po centru zmatků v hostující obraně a vedení domácích Jiřic zdvojnásobil na 2:0. Hostující celek se snažil vstřelit rychle kontaktní gól. K tomu využíval především rychlých útočníků, ti se ale k vyložené gólovce přes dobře pracující obranu nedostali. Naopak svou další šanci si vytvořili domácí. Rychlá akce Jiřic po pravé straně skončila až u Petra Tůmy, který mohl do prázdné brány poslat Jiřice už do třígólového vedení, jenže po vzoru Edinsona Cavaniho ve vyložené tutovce přestřelil. Oba týmy tak odcházeli do kabin za stále otevřeného stavu 2:0 pro domácí.

Zlepšená hra hostů žádný gól nepřinesla, naopak ještě jednou inkasovali

Ve druhém poločase Ústrašín svou hru mnohem více otevřel a zjednodušil. Do utkání poslal urostlejší hráče a především díky nakopávaným míčům si chtěl získat kontrolu nad zápasem. Jiřičtí se dostali pod platonický tlak, který pramenil právě z nákopů, jakmile však dostali míč na zem, začali hrozit domácí. To také vedlo ke třetímu gólu v síti Ústrašína. Samostatný únik Martina Hájka v 50. minutě středem hřiště bezpečně zakončil Petr Příhoda. Následovala další velká šance Jiřic, Lukáš Nesporý ale nastřelil přehozením brankaře pouze břevno. Do konce utkání se poté hrálo hlavně bojovné utkání plné soubojů, ale bez větších šancí a tak si konečnou výhru SK Jiřice už dokázaly ohlídat. Po prohře s Maratonem tak jde o jistě příjemnou vzpruhu, která se zejména před nadcházejícím derby s Plačkovem jistě hodí.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Miroslav Jirků (hráč SK Jiřice): Po minulém nepovedeném začátku jsme chtěli začít dnes aktivně, což se nám pár povedenýma akcema povedlo. Po dvou rychlých gólech jsme uklidnili hru a hosty nepouštěli do větších šancí.




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - P. Tůma [-] (46. T. Jůzl [-] ) , J. Dvořák [-] , L. Nesporý [-] (68. P. Novák [-] ) , M. Jirků [-] , M. Hájek [-] , P. Příhoda [-] , R. Čepl [-] , J. Jůzl [-] , J. Vincenc [-] , P. Hložek [-] (58. M. Novák [-] )

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] , O. Habáň [-] (55. J. Gebarovský [-] ) , M. Šoula [-] , T. Jírů [-] (79. J. Vonásek [-] ) , P. Nápravník [-] , P. Staněk [-] , R. Popelka [-] , P. Seknička [-] , J. Kott [-] , P. Mazanec [-]

ŽK: 67. M. Hájek , 74. M. Jirků - 44. P. Mazanec .
Hráči zápasu: J. Dvořák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - SADSKÝ Stanislav (N), NOVÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Tip: remíza

Jiřice se na podzim prezentovali velmi líbivým fotbalem. Hrají velmi agresivně, po zemi a využívají rychlostní typy hráčů k brejkovým únikům. Když se sejdou, nedají Ústrašínu šanci. Ten si sice poradil v minulém kole s Plačkovem, ale myslím si, že si Jiřice doma zápas pohlídají.

Tip: výhra hostů