EXPERT TIP - 16.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 8.4.2018

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

Zdeněk Kratochvíl

Druhý jarní expert tip připadl na nejlepšího střelce zachraňujícího se týmu TJ Rovnost Budíkov, kterým je se šesti vstřelenými brankami Zdeněk Kratochvíl. Pracuje jako učitel na základní škole v Humpolci a vedle fotbalu se věnuje rekreačně běhu a florbalu. V české lize fandí zejména Slavii Praha a ve světovém fotbalu FC Barcelona či Arsenalu Londýn. Fotbalový vzor je pro něj někdejší výborný útočník Valencie a španělské reprezentace David Villa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 54 - 13 - 33 %
Komentář experta:

Zimní přípravu domácího týmu jsem občasně sledoval a příliš mě nepřesvědčila. Citelné oslabení bylo v přípravě zranění brankářské jedničky Lukáše Novotného, kterého považuji za jednoho z nejlepších brankářů okresního přeboru. Ale minule již chytal, tak snad bude v pořádku. Počátky bojují o záchranu a myslím si, že to bude vyrovnaný zápas, kde může Plačkov využít domácího prostředí a strhnout zápas na svou stranu.

  • Plačkov
    Počátky
    2:2 (0:1)
  • Tip experta: 1   54 - 13 - 33 % 07.04. 15:30

    Komentář experta: Zimní přípravu domácího týmu jsem občasně sledoval a příliš mě nepřesvědčila. Citelné oslabení bylo v přípravě zranění brankářské jedničky Lukáše Novotného, kterého považuji za jednoho z nejlepších brankářů okresního přeboru. Ale minule již chytal, tak snad bude v pořádku. Počátky bojují o záchranu a myslím si, že to bude vyrovnaný zápas, kde může Plačkov využít domácího prostředí a strhnout zápas na svou stranu.

    Tip experta: 1 53 - 20 - 27 %
    Komentář experta:

    Jiřice se na podzim prezentovali velmi líbivým fotbalem. Hrají velmi agresivně, po zemi a využívají rychlostní typy hráčů k brejkovým únikům. Když se sejdou, nedají Ústrašínu šanci. Ten si sice poradil v minulém kole s Plačkovem, ale myslím si, že si Jiřice doma zápas pohlídají.

  • Jiřice
    Ústrašín
    3:0 (0:0)
  • Tip experta: 1   53 - 20 - 27 % 07.04. 15:30

    Komentář experta: Jiřice se na podzim prezentovali velmi líbivým fotbalem. Hrají velmi agresivně, po zemi a využívají rychlostní typy hráčů k brejkovým únikům. Když se sejdou, nedají Ústrašínu šanci. Ten si sice poradil v minulém kole s Plačkovem, ale myslím si, že si Jiřice doma zápas pohlídají.

    Tip experta: 1 93 - 0 - 7 %
    Komentář experta:

    Horní Cerekev patří k nejkvalitnějším týmům v soutěži. Z Cerekve se body vozí těžko. Lukavec minule zaváhal s Obrataní a i proto si myslím, že venku neuspěje.

  • H. Cerekev
    Lukavec
    1:1 (1:0)
  • Tip experta: 1   93 - 0 - 7 % 07.04. 15:30

    Komentář experta: Horní Cerekev patří k nejkvalitnějším týmům v soutěži. Z Cerekve se body vozí těžko. Lukavec minule zaváhal s Obrataní a i proto si myslím, že venku neuspěje.

    Tip experta: 0 6 - 6 - 88 %
    Komentář experta:

    Tento zápas se těžko odhaduje. Červená Řečice minulý týden zaskočila silnou rezervu Žirovnice. Navíc na Maraton zahrát umí. Stále ale platí, že když se Pelhřimovský Maraton sejde, tak předvádí přesný technický fotbal, kde drží míč na svých kopačkách. Proto volím remízu.

  • Č. Řečice
    Mar
    2:2 (1:0)
  • Tip experta: 0   6 - 6 - 88 % 08.04. 15:00

    Komentář experta: Tento zápas se těžko odhaduje. Červená Řečice minulý týden zaskočila silnou rezervu Žirovnice. Navíc na Maraton zahrát umí. Stále ale platí, že když se Pelhřimovský Maraton sejde, tak předvádí přesný technický fotbal, kde drží míč na svých kopačkách. Proto volím remízu.

    Tip experta: 1 6 - 19 - 75 %
    Komentář experta:

    Pokud domácí pomýšlí na záchranu Okresního Přeboru se vší vážností, musí nedělní bitvu s Žirovnicí zvládnout ve svůj prospěch. Očekává se bojovné utkání. Budíkovu minule chyběli tři stopeři z důvodu zranění, rekreace a nemoci. Nyní by dva již měli být fit a vyztuží obranu, která zejména v prvním poločase v Kamenici hořela. Bude to o první vstřelené brance, ale věřím, že to Budíkov zvládne.

  • Budíkov
    Žirovnice B
    0:1 (0:1)
  • Tip experta: 1   6 - 19 - 75 % 08.04. 15:00

    Komentář experta: Pokud domácí pomýšlí na záchranu Okresního Přeboru se vší vážností, musí nedělní bitvu s Žirovnicí zvládnout ve svůj prospěch. Očekává se bojovné utkání. Budíkovu minule chyběli tři stopeři z důvodu zranění, rekreace a nemoci. Nyní by dva již měli být fit a vyztuží obranu, která zejména v prvním poločase v Kamenici hořela. Bude to o první vstřelené brance, ale věřím, že to Budíkov zvládne.

    Tip experta: 2 38 - 19 - 43 %
    Komentář experta:

    Kamenice minulý týden s přehledem porazila tápající se Budíkov. Skvělým kombinačním fotbalem dokázala Kamenice vyšachovat obranu Budíkova na tři doteky a zakončovala takřka do prázdné brány. Když přijde Kamenice o míč, snaží se vysokým napadáním míč získat na své kopačky zpět. Pro Čejov to bude náročné utkání.

  • Čejov
    Kamenice B
    2:3 (2:0)
  • Tip experta: 2   38 - 19 - 43 % 08.04. 15:30

    Komentář experta: Kamenice minulý týden s přehledem porazila tápající se Budíkov. Skvělým kombinačním fotbalem dokázala Kamenice vyšachovat obranu Budíkova na tři doteky a zakončovala takřka do prázdné brány. Když přijde Kamenice o míč, snaží se vysokým napadáním míč získat na své kopačky zpět. Pro Čejov to bude náročné utkání.

    Tip experta: 2 19 - 0 - 81 %
    Komentář experta:

    Pacovská rezerva je silná doma. Věřím ale, že i v Obratani si poradí a odveze si tři body. Pokud A-tým Pacova uvolní dva pendly, kteří vypomohou rezervě, tak to bude mít Obrataň ještě těžší. Výkony Obrataně jsou však nevyzpytatelné a stát se může cokoliv. Ale v tomto zápase si myslím, že zvítězí Pacov.

  • Obrataň
    Pacov B
    1:2 (0:2)
  • Tip experta: 2   19 - 0 - 81 % 08.04. 15:30

    Komentář experta: Pacovská rezerva je silná doma. Věřím ale, že i v Obratani si poradí a odveze si tři body. Pokud A-tým Pacova uvolní dva pendly, kteří vypomohou rezervě, tak to bude mít Obrataň ještě těžší. Výkony Obrataně jsou však nevyzpytatelné a stát se může cokoliv. Ale v tomto zápase si myslím, že zvítězí Pacov.

    Výsledky tipování

    Pořadí Jméno Počet bodů
    1. Pavel Nápravník 4
    2. Tomáš Filípek 4
    3. Jakub Mach 4
    4. Patrik Macháček 4
    5. Pavel Šiška 3
    6. Ondřej Přibyl 3
    7. Jiří Jetmar 3
    8. Venca Likeš 3
    9. Jan Přibyl 2
    10. Lenka Novotná 2
    11. Milan Zeman 2
    12. Lukáš Novotný 2
    13. Martin Krupicka 1
    14. Jaroslav Herna 1
    15. Tomas Prokop 1

    Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

    Autor: Lukáš Novotný

    Komentáře

    Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.