SESTAVA KOLA - 13.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.11.2022

0

Máme za sebou 13. kolo Okresního přeboru České Budějovice. V tomto kole předvedlo pár hráčů nadstandartní výkony a Vy nyní hlasujte pro svého favorita v sestavě kola.

Jan Bublík z Hluboké B udržel čisté konto na půdě Včelné a podržel tým jistým výkonem. 

 

Daniel Hlavatý, kapitán Rudolfova B patří mezi lídry kabiny i výkony na hřišti. Vstřelil navíc dvě branky. František Fousek z Jankova B proměnil ke konci pokutový kop, který byl víteznou brankou a důležité 3 body pro tým. Jan Štorek předvádil celý podzim povedené výkony a v posledním zápase se dočkal branky. 

 

Jan Justin z Rudolfova B se střelecky přidal k Danielovi a také vstřelil dvě branky, proti bezbraným Žabovřeskám. Ctibor Novotný z Dobré Vody proměnil pokutový kop v druhém poločase a tím i víteznou branku. Josef Bohoněk z Jankova B byl dalším dvougólovým střelcem tohoto kola. A podepsal se pod důležitou výhru proti Římovu. Tomáš Křiváček z Hluboké B otevřel gólově utkání ve Včelné. Proměněná penalta znamenala tři body a dělené první místo. 

 

Tomáš Kříváček z Dřítně si rozšířil svůj podzimní gólový účet proti Úsilnému. Vstřelil dvě branky. Robert Fošum z Loka B střelil dvě branky z čehož jedna byla vítězná proti Dolnímu Bukovsku. Otakar Zavřel, zkušený útočník Borovan, kterému se v posledních duelech velice daří a svůj výkon ozdobil dvěmi brankami.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2022 11:58 do 16.11.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.