SESTAVA KOLA - 7.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 02.10.2022

0

Máme za sebou 7.kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde!

Jan Indra z Úsilného držel svůj tým proti borcům z Hluboké B, předvedl několik skvělých zákroků a tým do poslední minuty sahal po bodu.

 

David Langer z Borovan vstřelil proti Jankovu B třetí branku a pojistil tím domácím potřebné tři body. Borovanská obrana opět fungovala. Daniel Hlavatý z Rudolfovu vstřelil v Dolním Bukovsku dvě branky, tu druhou v 82. minutě a stala se brankou vítěznou v okázalé přestřelce. Richard Mach z Dolního Bukovska otevřel skóre proti Rudolfovu. Jeho branka nakonec na body nestačila. Včelná jede na vítězné vlně a svými výkony se o to stará také kapitán Vladislav Adamovský. Řídí obranu a tentokrát vstřelil také branku.

 

 

Matěj Fürst ze Zlivi vstřelil vítěznou branku na Srubci a opět patřil k oporám svého týmu. Tomáš Kovařík z Dřítně vstřelil jedinou branku proti Římovu a zařídil týmu tři body. Michal Kaňák z Hluboké B vstřelil vítěznou branku a hosté se nakonec mohli radovat ze zisku tří bodů na hřišti Úsilného. Jakub Tomandl z Loka B je šikovný dorostenec, který do utkání nastoupil z lavičky a vstřelil branku. Domácí Lokotka hrála celý poločas bez vyloučeného hráče proti silné Dobré Vodě, ale překvapivě nim vyloučení pomohlo a odehráli výsledkově důstojnou partii.

 

Ondřej Tlamsa z Rudolfova B se přidal ke svému parťákovi z obrany a vstřelil ještě o jednu branku více. Hattrickem se podepsal pod tři body Rudolfova. Tomáš Čenec z Úsilného oblékl kopačky po pěti letech a ve svém premiérovém zápase v dresu Úsilného vstřelil branku proti Hluboké B. Domácí předvedli povedený výkon proti lídrovi, ale nakonec na body nedosáhli. Dmitro Serbin má letos skvělou formu. Není zápas, kdy by neskóroval a zatím nastřílel 16 branek v 7 utkáních. Tentokrát se prosadil dvakrát proti Loko B.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.10.2022 11:50 do 05.10.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.