SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 11.09.2022

0

Máme za sebou 4.kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde!

Koruc Ladislav z Loka B hrdně vzdoroval zlivským střelcům, kteří ho nemohli překonat a pomohla mu i dobře postavená branka.

 

Daniel Hlavatý z Rudolfova B vstřelil branku proti Borovanům, kterou vyrovnal skóre a pomohl k bodu. Pavel Matásek z Hluboké B vstřelil úvodní branku utkání proti Srubci a nastartoval svůj tým ke třem bodům. Do sestavy kola jsme zařadili i Filipa Nováka z Dobré Vody. Na zápasy dobrovodských je radost pohledět, předvádějí útočný fotbal, který musí bavit všechny. Ve čtyřech zápasech padlo třicet sedm branek.

 

Robert Fošum z Loka B vystřelil svému týmu remízu proti Zlivi. František Pauch ze Včelný vstřelil hattrick na hřišti Římova a pomohl týmu k třem bodům. Tomáš Kovařík z Dřítně vstřelil gól last minute proti Dolnímu Bukovsku a pomohl nováčkovi k premiérovým třem bodům. Jan Gruber ze Včelné vstřelil dvě branky proti Římovu.

 

 

Kanonýr Martin Kudláček z Žabovřesk prolomil střeleckou smůlu a konečně se trefil. Jeho branka byla jediná v utkání a vystřelila 3 body. Jestli by se dalo na něco vsadit, tak je to to, že Dmytro Serbin vstřelí za Dobrou Vodu gól. Tentokrát byly tři. Jakub Marek z Borovan se dvakrát trefil proti Rudolfovu B, ale jeho trefy stačily jen na bod.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.09.2022 11:50 do 14.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.