SESTAVA KOLA - 9.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 07.10.2018

0

Další kolo a to už v našem případě 9. přineslo spousty nečekaných výsledků a jen potvrdilo, jak je letos OP na Českobudějovicku vyrovnaný a každý může porazit každého. První prohry v letošní sezóně si připsala mužstva Srubce a Zlivi, když oba týmy padly na domácích hřištích se soupeři ze Žabovřesk a ve druhém případě s rezervním týmem Rudolfova. Domácí výhry si naopak připsaly rezervní týmy Trhových Svinů a Olešníku, kdy v prvním případě na hřišti soupeře neuspěla rezerva Jankova a ve druhém rezervní mužstvo Hluboké. Dále vyhrál s nulou v zádech tým Neplachova v Horní Stropnici a na domácím hřišti si poradily Borovany s hráči Úsilného. Jediný remízový zápas kola odehrála Lokomotiva "B" na plácku v Římově. Sestava kola tedy nabídne i tentokrát spoustu nových jmen a bude jen na vás, koho vyhlásíme ve středu Hráčem kola...

Brankářem kola se stal zkušený hráč a zároveň člen trenérské dvojice mužstva FK Calofrig Borovany Miroslav LENČEŠ (55). V podzimní části sezóny se teprve podruhé postavil do branky svého týmu a bezchybným výkonem si připsal nejen čisté konto, ale zároveň pomohl k důležitému vítězství svého týmu proti soupeři z Úsilného.

 

Pozice v obranných řadách ovládli hráči z mužstva TJ Sokol Neplachov Pavel DUŠÁK (41) a Jan LÁNÍK (27), kteří pomohli svojí defenzivní prací vybojovat s týmem výhru na hřišti v Horní Stropnici. Prvně jmenovaný snad neprohrál jediný souboj a byl u prvního gólu, když vybojoval balón uprostřed hřiště a rozjel akci. Druhý na pozici stopera podal bezchybný výkon a ještě stihl posílat přesné pasy na krajní záložníky. Dalším nominovaným bekem je stejně jako minulý víkend Vít HRABČÁK (39) z týmu TJ Sokol Žabovřesky, jenž tentokrát i gólem přispěl k výhře na hřišti vedoucího Srubce.

 

V záložní řadě se objevuje i další hráč z mužstva TJ Sokol Žabovřesky Luboš FORMÁNEK (24). Ten si v tomto zápase připsal dva gólové centry a velkou měrou se také zasloužil o první porážku podzimu pro tým ze Srubce. Druhým nominovaným hráčem do Sestavy kola z týmu FK Calofrig Borovany je záložník Bohuslav NĚMEC (27), který si při vítězství nad Úsilným připsal jeden gólový zápis. Rezervní tým TJ Trhové Sviny reprezentuje při nejvyšší výhře kola záložník Jan GAŽÁK (45), jenž přispěl hned dvěma góly. Záložní řadu uzavírá člen týmu FK Olešník B/Temelín Roman CHLUMECKÝ (41). Tento zkušený hráč se svým přehledem ve hře a zkušenostmi podílel při přestřelce v zápase s Hlubokou "B" na domácí výhře svého týmu.

 

Útok je tentokrát zase nabitý a plný střelců. Jedním z nich je bezpochyby střelec kola z FK Olešníku B/Temelínu Petr VORNAY (33), který se hattrickem postaral největším dílem na výhře svého týmu. Druhým útočníkem v sestavě kola je člen TJ Lokomotivy ČB "B" Robert FOŠUM (27). Ten skóroval sice dvakrát a jako jediný z týmu, ale jeho branky stačily pouze na jeden bod ze hřiště z Římova. Třetím útočníkem a posledním hráčem tohoto kola v nominaci je mladý nadějný fotbalista v barvách SK Rudolfova "B" Marek SLÁDEK (21), protože k výhře svého týmu na hřišti ve Zlivi přispěl jedním gólem a jednou asistencí.  




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.10.2018 18:15 do 10.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.