SESTAVA KOLA - 17.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

V 17. kole Poutník ligy hodně hlasitě zaklepala na dveře 1.B. třídy Horní Cerekev. Lídr tabulky ve šlágru kola uspěl v Obratani a po výhře 3:0 má v tabulce už devítibodový náskok. Druhou výhru v řadě si připsal Božejov, který hladce přehrál rezervu Žirovnice. Další záchranářské body uhrál také Ústrašín, jenž překvapivě udolal pelhřimovský Maraton. Ústrašínčtí se tak po dlouhé době zbavili Černého Petra, kterého poslali do Hořepníka. Hořepnický Sokol i nadále stagnuje, když na jaře získal pouhý bod, ten z utkání s Plačkovem se však počítá, protože ho Hořepničtí vybojovali v oslabené sestavě až v závěru zápasu. Podobně jako Hořepník je na tom na jaře i Žirov. Také Střepině se nedaří sbírat body, tentokrát si Žirovští dojeli pro hladkou porážku do Jiřic. V posledním zápase 17. kola potvrdila rezerva Kamenice svou domácí sílu, když si poradila s červenořečickým Tatranem. Do sestavy kola jsme tentokrát nominovali hráče hned z devíti oddílů, dvojí zastoupení pak má pouze Božejov s Ústrašínem.

 

17. kolo OP Pelhřimovska opět nabídlo mnoho zajímavých individuálních výkonů. Svůj den měl červenořečický brankář Tomáš Paťha, který výbornými zákroky držel akcie svého týmu na dobré úrovni. Ani jeho parádní výkon však nakonec prohře Tatranu nezabránil. V obraně nalézáme hned dvě tváře, které na okresních pažitech dlouho nikdo neviděl. Hořepnický stoper Michal Joneš obul kopačky po roce a půl trvající pauze, herní výpadek však na jeho výkonu nebyl nikterak znát. To samé by se dalo napsat i o Pavlu Bělochovi. Ten v dresu Ústrašína zažil ještě Á třídní časy, následně byl i u postupu Košetic do B třídy. Poté se však z fotbalových trávníků nenápadně vytratil. Nyní je zpět. Ústrašín i díky jeho dirigentským schopnostem získal důležité tři body. Obrannou trojici pak doplňuje Roman Čepl z Jiřic.

 

Pětičlennou záložní řadu tvoří kamenický střídající žolík Jan Ira, jehož trefa dvě minuty před koncem zápasu zajistila rezervě Slovanu tři body. Ve velkém stylu se do Poutník ligy vrátil ústrašínský Jan Vonásek, který svými výkony zatím táhne žlutočerné k vytoužené záchraně. Tentokrát si šikovný hráč připsal dvě gólové trefy do sítě Maratonců z Pelhřimova. Góly Jakuba Havla pro změnu nasměrovaly rázným krokem Horní Cerekev zpátky do krajské soutěže. Místo v záložní řadě si za svůj výborný výkon vybojoval také plačkovský Jiří Kalivoda. Lehkonohý středopolař se zaskvěl v Hořepníku, kde si připsal gól a asistenci. Podobně se v 17. kole OP dařilo i Vladislavu Kociánovi z Božejova. Ten se sice do listiny střelců nezapsal, dvě gólové asistence na hřišti v Žirovnici ho však opravňují dělat si nárok na vítězství v naší anketě.

 

Kdyby se však vypisovaly kursy na vítěze ankety o Hráče kola, favority by jsme hledali jinde, a to mezi útočníky. Pavel Kubů st. už v minulém kole měl prestižní primát na dosah ruky a k horkým kandidátům na prvenství bude jistě patřit i teď. Za své výborné výkony podpořené důležitými góly by si opět zasloužil minimálně stupně vítězů. Konkurentem mu však může být pelhřimovský kanonýr Zdeněk Pahr. Ten už naší anketu na podzim jednou opanoval. V tomto kole zkušený hráč zlobil obranu Ústrašína, jeho dvě gólové trefy však Maratoncům nakonec nebyly nic platné. Kdo získá nejvíce hlasů a stane se Hráčem kola? To se dozvíme opět ve středu v poledne, kdy bude hlasování ukončeno. Nezapomeňte proto na svého favorita, pro kterého můžete hlasovat vždy jednou za hodinu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.