Hráčem 17. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 09.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Vonásek

37%

V hlasování o hráče 17. kola Poutník ligy přišel do redakce rekordní počet hlasů. Nejaktivněji si pak počínali fanoušci ústrašínského Jana Vonáska. Ten obdržel 37% hlasů a jako vůbec první ústrašínský hráč anketu ovládl. Jan Vonásek po zimním příchodu do Ústrašína zatím září. Jen považte. Ve třech odehraných zápasech vstřelil stejný počet gólů, dvakrát byl za svůj výkon nominovaný do sestavy kola, Ústrašín pak i díky jeho výkonům za tři jarní kola stihl nasbírat téměř stejný počet bodů co za celý podzim. S šikovným ofenzivním hráčem si budete moci přečíst tradiční páteční rozhovor, kde se dozvíte zajímavé informace o celé kariéře čerstvé ústrašínské posily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Kubů 27%
3. Jan Ira 18%


0

Stejně jako před týdnem i tentokrát bylo hlasování o Hráče kola napínavé, i tentokrát v bitvě o vítězství figuroval božejovský Pavel Kubů st., který i tentokrát skončil druhý. V těsném souboji, který byl dlouho naprosto vyrovnaný, nakonec Pavel obdržel 27% hlasů. Božejovskému hráči, jenž momentálně disponuje výbornou formou, nezbývá než doufat, že bude platit okřídlené - do třetice všeho dobrého. Pomyslnou bronzovou medaili pak získal kamenický Jan Ira, který coby střídající žolík měl prsty ve dvou gólech rezervy Slovanu, díky nimž Kamenice v samotném závěru utkání udolala Červenou Řečici.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.