SESTAVA KOLA - 16.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

V 16. kole Poutník ligy se zrodilo několik překvapivých výsledků. Senzací je výhra Božejova, který si v domácím prostředí vyšlápl na favorita z Počátek. Velmi překvapivý výsledek nabídl i duel mezi Maratonem Pelhřimov a hostujícím Žirovem. Žirovští se v zápase s loňským mistrem dostali do dvoubrankového vedení, to sice neudrželi, ale konečná remíza 2:2 je velkým úspěchem Střepiny. Lídr z Horní Cerekve podle očekávání přehrál Jiřice, z hladkého průběhu zápasu bylo ale nakonec drama, když hosté v závěru snížili na rozdíl gólu, vyrovnat se jim už ale nepodařilo. Záchranářský duel o šest bodů v Ústrašíně zvládli lépe domácí, kteří přehráli Sokol Hořepník. Ten sice dlouho vedl, pak se mu však zranili dva hráči a vzhledem k tomu, že hosté neměli nikoho na střídání, dohrávali s notně oslabeným mužstvem. Toho domácí využili k drtivému náporu, ze kterého vytěžili dvě branky a zisk zlatých bodů. Dělbou bodů skončil duel u Budína, ve kterém Žirovnice nenavázala na výkon z předešlého kola a pouze remizovala s Červenou Řečicí. Důležité tři body získal Plačkov, který bez větších problémů přehrál rezervu Kamenice, která opět potvrdila, že venku je sotva poloviční. Sestava kola má tentokrát rozestavení 3-4-3. Bohužel do redakce za první dvě jarní kola přišlo minimum reportů, takže výběr hráčů do sestavy kola je poněkud spektakulární.

 

Místenku mezi třemi tyčemi si tentokrát zajistil hořepnický čapák Jiří Lapáček, který v Ústrašíně předvedl několik bravurních zákroků, k třem bodům však hosty nedovedl. A to i vinou dalšího z nominovaných. K obratu v záchranářském duelu zavelel ústrašínský kapitán Martin Rod, který střelou zpoza vápna vyrovnával na 1:1. V obranné trojce dále nalezneme dva hráče z duelu Žirovnice vs Červená Řečice. Na jedné straně podala spolehlivý výkon podzimní žirovnická posila, Roman Hřib, který k Budínu přišel po dlouholetém angažmá v Rakousku. Nominace neunikla ani červenořečickému Davidu Roubalovi, který penaltovou trefou zajistil Tatranu zisk bodu.

 

V záloze tentokrát hráli prim hráči Božejova. Pavel Kubů st. se pod skalp silných Počátek podepsal dvěma góly, výborné reference šly i na aktivního Jana Šátka. V sestavě kola nechybí ani podzimní král nominovaných hráčů, hornocerekvický kapitán Michal Kůta. Právě on se totiž na podzim do sestavy kola dostal nejvíckrát. A zdá se, že šikovný univerzál bude tvrdit muziku i v jarních odvetách. V zápase proti Jiřicím se Michal blýskl jednou brankou. Na druhé straně hřiště mu zdatně sekundoval jiřický Petr Příhoda, jehož dva přesné zásahy zadělaly na drama. 

 

Lídr tabulky do sestavy kola dodal také útočníka Jaroslava Serbuse. Blonďatý kanonýr do černého mířil dvakrát. Stejný husarský kousek se povedl i plačkovskému René Zemkovi, jenž dvěma góly zatížil konto kamenického gólmana Davida Macháčka a také počáteckému Vladimíru Kocourkovi. Dva góly zkušeného špílmachra ale tentokrát Počátkám body nepřinesly. Sestavu 16. kola Poutník ligy tedy známe, o tom, kdo vystoupí až na vrchol a stane se Hráčem kola, rozhodnete Vy, čtenáři webu fotbalunas.cz. Hlasovat pro svého favorita můžete opět až do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.