Hráčem 16. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 02.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Roman Hřib

37%

Fotbalovému jaru v Poutník lize zatím vládne Žirovnice. Alespoň co se hlasování o Hráče kola týká. Po Dominiku Švecovi opanoval nyní hlasování čtenářů a fanoušků žirovnický stoper Roman Hřib, který si tak střihl vítězné repete, když prestižní ocenění získal již v závěru podzimu a nyní se stal vůbec prvním hráčem, jenž se z titulu Hráč kola mohl radovat podruhé. Tentokrát to však bylo o prsa čínské atletky. Přetahovanou s božejovským Pavlem Kubům ale nakonec Roman Hřib dovedl do vítězného konce. S hráčem, který část své kariéry strávil v sousedním Rakousku, si budete moci přečíst rozhovor v pátečním odpoledni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Kubů 35%
3. Jaroslav Serbus 9%


0

Opravdu napínavou bitvu přinesl souboj o hráče 16. kola OP Pelhřimovska. První dva hráče od sebe dělilo pouze pár hlasů. Božejovský Pavel Kubů st. zaspal start, poté však zprvu velký náskok svého konkurenta stáhl a dostal se do vedení. Závěr duelu na dálku však nakonec těsně prohrál, když se ziskem 35%hlasů se musel spokojit s druhým místem. Na třetí příčce skončil hornocerekvický útočník Jaroslav Serbus, který však na své přemožitele koukal z uctivé vzdálenosti.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.