SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 12.09.2015

0

V dalším pokračování Okresního přeboru padalo opět spousty branek. Některá utkání byla opravdu kvalitní a hned ve čtyřech utkáních musely vítězné týmy skóre otáčet. Jako obvykle jsme pro vás vybrali hráče do ideální jedenáctky, pro které můžete až do středy 11:59 hlasovat!

Bohuslav Šturma se prosadil na post brankáře, přestože jeho tým prohrál. Svými zákroky však podržel Jankov/Dubné v souboji s lídrem tabulky.

Krajní obránce Komrska předvedl nejen parádní sólo okořeněné gólem, ale pracoval i velmi dobře do defenzivy v souboji s favoritem z Mladého. Není to omyl, novoveský Boháč opravdu tentokrát nastoupil na stoperu a vedl si skvěle. Nula v kolonce obdržených gólů na straně jeho týmu je toho důkazem. Parťáka mu v ideální jedenáctce dělá srubecký Korotvička, který vstřelil gól, ale kvůli zranění svým hráčům v závěru utkání již nemohl pomoc. Poslední obránce je kapitán Lokomotivy Bobek, který statečně bránil náskok, nicméně nakonec neúspěšně.

K nominaci Šafáre asi netřeba nic dodávat – hattrick při výhře 4:1. Uprostřed zálohy dirigoval ve druhém poločase obrat Temelína ostřílený borec Hrdina. Další střídající hráč, který se dostal do sestavy je Michal Pícha z Neplachova. Bohužel ani jeho dva gólové příspěvky na výhru nestačily.

Trio útočníků se prosadilo především střelecky. Člen základní sestavy „áčka“ Čtyráku Příhoda rozhodl dvěma brankami o výhře svého týmu s Neplachovem. Stejný počet „kousků“ při stejné výhře (4:3) vstřelil i Jankovský z béčka Hluboké. Ten si mimochodem během víkendu zaběhl i půlmaraton – klobouk dolů. Do třetice dvougólový střelec je z Hrdějovic. Jiří Jordán pomohl k domácí výhře se Srubcem.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.