SESTAVA KOLA - 5.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

Máme za sebou další kolo v 1. A třídě. Další série zápasu, které ovlivnily výkony hráčů, ti buď pomohli svým týmům v cestě za body, nebo alespoň zmírnily trpkost porážky.

Brankář Roudnice Martin Tomek, sice nedokázal odvrátit porážku svého týmu, v prvním poločase se ale předvedl několika dobrými zákroky, kterými držel Roudnici v naději na zisk bodů. 

 

Jakub Šoufek z Lázní Bělohrad se v zápase proti Bílé Třemešné předvedl dvěma přesnými zásahy a jeho góly zajistily výhru Lázní 1:4.

 

Hráč Nového Hradce Aleš Jarotek dokonal obrat v zápase proti Miletínu a jeho branka na 2:1 rozhodla o třech bodech pro hradecký tým. 

 

Třebechovický Adam Lochman se trefil dvakrát do sítě Českého Meziříčí a jeho branky měly v konečném účtování svoji cenu, Třebechovice vyhrály 4:3.

 

Záložník Úpice Lukáš Malinský rozhodl jedinou brankou zápas proti Hořicím. Úpice vyhrála 1:0 a připsala si cenné tři body.

 

Sobotka byla proti Vrchlabí lepším týmem, jejich aktivitu zužitkoval vítěznou brankou Petr Topič a Sobotka nakonec vyhrála 2:0.

 

Pět minut před koncem zápasu se dokázal prosadit záložník Nepolis Jiří Smadiš a svojí brankou rozhodl o výhře nad Třebší 3:2.

 

Jediná branka padla v zápase Černilova a Kunčic. Zasloužil se o ni černilovský Pavel Charous, a Černilov tak zvítězil 1:0.

 

Hráč Nového Hradce Jan Kašpar si připsal netradiční hattrick. V zápase proti Miletínu nejprve otevřel v 25. minutě skóre zápasu, ve druhé půli dostal žlutou a posléze i červenou kartu. Nový Hradec přesto vyhrál 2:1.

 

Útočník Lázní Bělohrad Miroslav Rychecký otevíral skóre zápasu proti Bílé Třemešné. Lázně v tomto zápase zvítězily 1:4.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.