1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov porazil Kunčice a je třetí


Branky


0

V posledních utkáních se Kunčice dokázaly zvednout a připsat si první výhry. Svoji sérii chtěli prodloužit i v zápase proti Černilovu. Hostům z Kunčic se ale na hřišti Černilova nepodařilo zachytit úvod utkání, ve kterém byli domácí lepší, a nakonec museli odjet bez bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černilov se dostal do těsného vedení

Lepší vstup do zápasu měli domácí fotbalisté Černilova, kteří byli aktivnější a pohyblivější. Hosté se v prvních minutách bránili kombinační hře Černilova a do útočných akcí se příliš nedostali. Do dobré příležitosti se přesto dostali hosté, kteří vystihli nepovedenou rozehrávku domácích, Tomáš Němec ale ztratil příliš mnoho času zpracováním míče a celá akce skončila jen rohovým kopem.

Domácí byli přímočařejší, své útočné akce vedli po křídlech, která dokázala projít až do pokutového území Kunčic a odtud centrovat nebo přímo zakončovat. Hosté svoji hru příliš zpomalovali a ztěžovali zdlouhavou kombinací ve středu hřiště. Černilovští se proto dostávali do většího počtu šancí, Kunčice několikrát podržel gólman Lukáš Chmelař, jednou domácí zachraňovali odkopem z brankové čáry. 

První branka zápasu tak padla až v 39. minutě. Pavel Charous přebral ve velkém vápně balon a přesnou střelou pokořil brankáře Chmelaře. 

Ještě v závěru první půle se hosté mohli dostat do nebezpečných příležitostí po chybách Černilova. Kunčicím se ale nepodařilo potrestat nepřesnou rozehrávku Černilova, a poločas tak skončil těsným vedením domácích.

Vítr nefoukal hostům do plachet

Ve druhém poločase Kunčice zlepšily svoji hru. Na hřiště se dostal útočník Filip Hušek, který se se svými spoluhráči podílel na presování černilovské rozehrávky. Hosté dokázali vybojovat balon a vytvořit si tlak, proti dobře organizované obraně Černilova se ale prosadit nedokázali. Domácí navíc hrozili z rychlých protiútoků. 

Kunčicím do karet nehrály ani povětrnostní podmínky, které ovlivňovaly jejich hru vzduchem. Kunčicím se už ve druhém poločase nepodařilo zachytit rozjetý vlak Černilova, a domácí se proto mohli radovat z těsné výhry 1:0.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Jaroslav Pokrupa - předseda oddílu FK Černilov: V celém zápase jsme byli lepším týmem, neproměnili jsme ale své brankové příležitosti




Sestavy


FK Černilov
L. Voltr [-] - T. Schwarzer [-] , P. Ježek [-] , M. Štěnička [-] , D. Zumr [-] - T. Matoušek [-] (81. M. Ježek [-] ) , R. Schod [-] (66. T. Markovič [-] ) , P. Charous [-] , J. Kráčmer [-] - J. Hrubý [-] , V. Hrubý [-]

SK Bystřian Kunčice
L. Chmelař [-] - M. Zounar [-] , T. Turek [-] , M. Gazdík [-] , R. Kašprišin [-] (46. J. Žahourek [-] ) - M. Šulc [-] , J. Laštovička [-] , P. Koza [-] (46. F. Hušek [-] ) , L. Rohlíček [-] - T. Němec [-] , T. Zákravský [-]

ŽK: 79. T. Markovič - 64. M. Zounar .
Místo: Černilov. Rozhodčí: Vlachynský Kamil - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.