0:2
(0:0)
75. L. Hubička
81. P. Jiřík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany dokázaly v první poločase protrhnout střeleckou smůlu a ovládli derby s Roudnicí


Branky


75. L. Hubička , 81. P. Jiřík (p.)
0

Derby mezi Roudnicí a Libčany se odehrálo na hřišti prvně jmenovaného celku. Libčany za sebou mají úspěšný vstup do sezony a před středečním pohárovým kláním s Kratonohami se chtěli hosté naladit třemi body. To se Libčanům povedlo a po výhře 0:2 se posunuly na první místo, Roudnice zůstává pátá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Libčany

Do derby vstoupili lépe hosté z Libčan, kteří si svůj aktivní přístup udrželi prakticky po celý zápas. Nic jiného jim ani nezbývalo, protože přes jejich aktivní a dynamický výkon se jim nedařilo vstřelit branku.

Fotbalisté Libčan se dostávali do nebezpečných příležitostí před brankářem Roudnice. Brankář Tomek ale dokázal několika dobrými zákroky držet Roudnici na remízové hladině. Ve 30. minutě přišly pro Libčany komplikace, když musel pro zranění střídat David Hůlka. V první poločase se žádnému z týmů nepodařilo střelecky prosadit, a týmy se tak do kabin rozešly za bezbrankového stavu 0:0.

Hosté se prosadili i střelecky

Utkání bylo otevřené i ve druhém poločase. Svoji hru zlepšili i domácí, a o vítězi tak mohla rozhodnout jediná branka na jakékoliv straně. Zaslouženě šťastnější nakonec byli hosté, kterým se podařilo rozhodnout v 75. minutě. Chybu domácí obrany využil Lukáš Hubička, který se před vápnem ujal balonu a překonal jinak výborného brankáře Martina Tomka. Brankář Tomek na hřišti vydržel jen do 76. minuty. V té době totiž musel zatáhnout za záchrannou brzdu a nedovoleným zákrokem překazil samostatný únik Libčan. 

Domácí se zakrátko neubránili dalšímu zaváhání. V 81. minutě ve vápně fauloval Jan Brendl a rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil Petr Jiřík a s jistotou poslal Libčany do dvougólového vedení. Libčany si svůj náskok v závěru pohlídali a z Roudnice si odvezli tři body.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roudnice
Vladislav Koudelka - trenér mužstva Sokol Roudnice: V derby jsme nechtěli tahat za kratší konec, ale v prvním poločase jsme měli ze soupeře velký respekt. Soupeř nás přehrával, ale výborný Tomek nás držel nad vodou. Druhý poločas jsme zlepšili pohyb a soupeři se vyrovnali. Byl to zápas o první brance. Ta bohužel padla po naší hrubce před vápnem, kterou soupeř potrestal. Vzápětí přišla další chyba a soupeř z penalty zvýšil na 2:0 a my museli dohrávat pouze o deseti. Dnes jsme mohli uspět proti kvalitnímu soupeři jen kdybychom nedostali branku.




Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - J. Krejcar [-] , T. Vlasák [-] , L. Koutník [-] , Z. Mikan [-] - J. Brendl [-] , O. Kmoníček [-] , J. Židík [-] (81. M. Koudelka [-] ) , J. Koblížek [-] - J. Krejcar [-] , J. Tomeš [-] (77. J. Šanda ml. [-] )

SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Mařas [-] , M. Bořke [-] , M. Černý [-] , A. Polyakov [-] (81. M. Zahradník [-] ) - J. Mádlo [-] (86. P. Jedlička [-] ) , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] , L. Hubička [-] - O. Karanský [-] , D. Hůlka [-] (30. L. Bína [-] )

ŽK: 61. J. Židík , 68. J. Krejcar , 80. J. Brendl . ČK: 76. M. Tomek .
Místo: Roudnice. Rozhodčí: Franěk Tomáš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.